logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مسابقات جهانی چین ملاک اصلی برای انتخاب بازیکنان برای بازیهای پاراآسیایی است

صائبی: هدف گذاری اصلی ما بازیهای پاراآسیایی چین است/ برای تکرار قهرمانی والیبال نشسته در جهان تلاش خواهیم کرد

صائبی: هدف گذاری اصلی ما بازیهای پاراآسیایی چین است/ برای تکرار قهرمانی والیبال نشسته در جهان تلاش خواهیم کرد
سرمربی تیم ملی والیبال نشسته گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته بعد از شروع لیگ، سعی داریم اواخر آبان اردوی تیم ملی را نیز برگزار کنیم تا بازیکنان با آمادگی خوبی در مسابقات والیبال نشسته جهانی چین حضور پیدا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فدراسیون جانبازان و معلولین، فرید صائبی در خصوص زمان شروع اردوی تیم ملی والیبال نشسته اظهار کرد: با توجه به این که مسابقات لیگ برتر والیبال نشسته را پیش رو داریم و اکثر بازیکنان تیم ملی در لیگ حضور دارند نگرانی برای دیر برگزار شدن اردوی تیم ملی نداریم. البته براساس برنامه ریزی صورت گرفته بعد از شروع لیگ، سعی داریم اواخر آبان اردوی تیم ملی را نیز برگزار کنیم تا بازیکنان با آمادگی خوبی در مسابقات والیبال نشسته جهانی چین که اواخر اسفند برگزار می‌شود، حضور پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در ترکیب تیم ملی تغییراتی ایجاد خواهد شد یا خیر؟ گفت: هدف بر این است که در کنار بازیکنان باتجربه تیم، در جریان برگزاری لیگ اگر بازیکنان جوانی که در حد و اندازه تیم ملی باشند شناسایی کرده و به اردوی تیم ملی دعوت شوند. به هر صورت هدف گذاری اصلی بازیهای پاراآسیایی چین است و تا آن زمان سعی خواهیم کرد بازیکنان جوانی را نیز به تیم ملی تزریق کنیم.

,

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته خاطرنشان کرد: پیش از این بوسنی یکی از حریفان اصلی ما در والیبال نشسته بود، اما در پارالمپیک توکیو روسیه با برتری برابر بوسنی نشان داد که به دنبال قهرمانی در والیبال نشسته است. بنابراین شرایط سختی را در جهانی چین خواهیم داشت و باید از عنوان قهرمانی خود به سختی دفاع کنیم.

,

صائبی در پایان با بیان این که هدف گذاری اصلی ما بازیهای پاراآسیایی چین است، گفت: مسابقات جهانی چین فرصت خوبی برای ارزیابی بازیکنان بعد از بازیهای پارالمپیک توکیو است، کسانی که بتوانند در این تورنمنت از هر نظر بهترین عملکرد را داشته باشند برای بازیهای پاراآسیایی چین انتخاب خواهند شد. بنابراین مسابقات جهانی چین ملاک اصلی برای انتخاب بازیکنان برای بازیهای پاراآسیایی است.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه