logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون سازمان نظام پرستاری تهران خبر داد؛

فاجعه اشتغال پرستاران جعلی در برخی از مراکز درمانی خصوصی تهران/ مراقب پرستارنماها باشید!

فاجعه اشتغال پرستاران جعلی در برخی از مراکز درمانی خصوصی تهران/ مراقب پرستارنماها باشید!
فرشید الازمنی نوده از اشتغال پرستاران جعلی در مراکز درمانی خصوصی خبر داد و گفت: متأسفانه افرادی با داشتن مدارک جعلی نه تنها به منازل مردم بلکه در برخی از مراکز خصوصی نیز راه یافته اند و این مراکز نظارت کافی بر کارکنان خود ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشید الازمنی نوده، معاون اجرایی سازمان نظام پرستاری تهران در گفتگو با خبرنگار تهران پرس از حضور پرستاران جعلی در برخی از مراکز خصوصی خبر داد و اظهار کرد: متأسفانه از اواخر سال ۹۸ با افرادی که با مدارک جعلی عضو سازمان نظام پرستاری شده اند، مواجه شدیم؛ این افراد با داشتن مدارک جعلی در برخی از مراکز خصوصی تهران مشغول به کار هستند.

وی ادامه داد: در همین خصوص مکاتباتی با سازمان وزارت بهداشت و حراست این وزارتخانه انجام شد و مستندات و مدارک این موضوع در اختیار آن ها قرار گرفت و در نهایت سامانه استعلام مدارک در اختیار سازمان نظام پرستاری قرار گرفت؛ اما همچنان افرادی با داشتن مدارک جعلی و بدون داشتن تخصص کافی در برخی از مراکز خصوصی مشغول به کار هستند و این مراکز نظارت کامل و کافی بر کارکنان خود ندارند که این امر یک فاجعه و جنایت است.

معاون اجرایی سازمان نظام پرستاری تهران با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور تصریح کرد: متأسفانه با شیوع این ویروس، پرستارنماها به منازل مردم نیز راه یافته اند، یعنی این افراد با داشتن مدارک جعلی در پوشش کادر درمان در منازل مردمی که نیازمند تزریق دارو و یا مراقبت در منزل هستند، حاضر و با به خطر انداختن جان مردم، کارهای درمانی آنان را به اشتباه انجام می‌دهند.

وی با بیان این پرسش که مراکز خصوصی توانایی تشخیص اعتبار مدارک کارکنان خود را ندارند، مردم عادی چگونه تشخیص دهند، گفت: از همین رو از معاونت محترم پرستاری وزیر بهداشت تقاضا داریم تمامی مراکز خدمات پزشکی و مراقبت در منزل به صورت سیستماتیک و زیر مجموعه یک سازمان مشخص قرار گیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: مراکز مراقبتی پرستاری و ارائه خدمات پزشکی در منزل باید زیر مجموعه یک سازمان مشخص قرار گیرد و نباید افراد با تهیه یک پوستر و یا تبلیغ بر روی دیوار شهر بتواند به منازل مردم برای انجام امور درمانی راه پیدا کند و جان هموطنان را به خظر بیاندازند.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه