اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دبیرکل موتلفه: دولت فراجناحی نیست

دبیرکل موتلفه: دولت فراجناحی نیست
آقای روحانی گفتند در انتصابات‌شان فراجناحی عمل می‌کند. ما معتقدیم هرچند از عده‌یی اصولگرایان در دولت خودشان استفاده کرده‌اند اما شعار ایشان مبنی بر فراجناحی عمل کردن‌شان را محقق نکرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه به اعتماد گفت:

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


 *در مورد آقای روحانی  ما نظرمان این نیست که ایشان کابینه خود را یک دست از اصولگرایان شناخته‌شده انتخاب کنند اما ما موضوع «فتنه» را از موضوع «اصلاح‌طلبی» جدا می‌دانیم؛ یعنی اینکه کسی بگوید هر «اصلاح‌طلبی» الزاما «فتنه‌گر» است ما این را حرف کاملا نادرستی می‌دانیم. معتقدیم در مجموعه اصلاح‌طلبان اشخاصی هستند که انقلاب، قانون اساسی، ولایت فقیه ولی فقیه را قبول دارند اما «موتلفه اسلامی» را یا قبول ندارند یا به آن انتقاد دارند.

*همین آقایی که به عنوان وزیر علوم از سوی رییس‌جمهور معرفی شد (محمود نیلی احمدآبادی) کسانی که موافق وزارت ایشان در مجلس بودند از او خواستند یک تبری از «فتنه» بجوید – آنها نگفتند از اصلاح‌طلبان تبری بجوید بلکه گفتند فقط از «فتنه» تبری بجوید- اما این آقا توصیه افراد موافق خود را هم حاضر نشد قبول کند. یعنی در لفظ هم نشد از «فتنه» و «فتنه‌گری» که در سال ٨٨ واقع شد تبری بجوید.

* آقای روحانی سخنران مراسم بیست و سوم تیرماه سال ٧٨ است. ما آن آقای روحانی را قبول داریم؛ «فتنه» ٨٨ به نظر من به مراتب پیچیده‌تر از «فتنه» سال ٧٨ بود.

*به نظر من دوستان حق دارند که این سوال را از آقای روحانی مطرح کنند که آیا شما از آن سخنرانی خود در تیر سال ٧٨ علیه فتنه‌گران داشتید عدول کرده‌اید؟ به نظر من آقای روحانی عدول نکرده است.

*ما در مورد «فتنه» سال ٨٨ هم در موتلفه تحلیلی داشتیم و به این نتیجه رسیدیم که آن را نباید در حد یک رقابت انتخاباتی تلقی کرد. ما نمی‌گوییم اصلا رقابت انتخاباتی وجود نداشت چرا رقابت هم بود اما ما آن را در عین حال یک توطئه براندازانه برای نظام جمهوری اسلامی می‌دانیم. اما اگر از من بپرسید که هر کس- مشخصا می‌گویم- که به آقای میرحسین موسوی رای داده الزاما «فتنه‌گر» است؟ من چنین اعتقادی ندارم. کسی ممکن است به آقای میرحسین موسوی رای داده باشد و در عین حال علاقه‌مند به انقلاب هم باشد. چون قضاوتی مبنی بر اینکه هر کسی به میرحسین موسوی رای داده با نظام و انقلاب مساله دارد اصلا به ضرر انقلاب است.

*کفه اصلاح‌طلبان قطعا خیلی سنگین‌تر از کفه اصولگرایان در کابینه آقای روحانی است.طبیعی است چون رای‌اش از همین جناح بوده است.در دولت روحانی اصولگرایان هم بدون سهم نمانده‌اند.

عرض من این است که آقای روحانی گفتند در انتصابات‌شان فراجناحی عمل می‌کند. ما معتقدیم هرچند از عده‌یی اصولگرایان در دولت خودشان استفاده کرده‌اند اما شعار ایشان مبنی بر فراجناحی عمل کردن‌شان را محقق نکرده‌اند.

*اگر ما با عدد و رقم بحث کنیم آن وقت متوجه خواهیم شد که در کل وزرا، کل مدیران، کل استانداران و مجموعه پست‌های دولتی نسبت اصولگرایان به اصلاح‌طلبان به هیچ‌وجه قابل مقایسه نیست و قطعا آقای روحانی در انتصابات‌شان فراجناحی عمل نکرده‌اند.

*برخی اصلاح‌طلبان می‌خواهند صورت مساله «فتنه» را پاک کنند. «فتنه» واقعا اتفاق افتاده و با منظور براندازی هم اتفاق افتاد و ما معتقدیم به عنوان یک واقعیت تاریخی ثبت شده باقی بماند تا نسل‌های بعدی بدانند چنین اتفاقی افتاده است. بنابراین بنده معتقدم به همان اندازه که پایداری به قانون اساسی و اصول انقلاب اسلامی ضرورت دارد تبری جستن از دشمنان هم لازم است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه