به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این هنرمند در گفت و گو با ایسنا از بهبود شرایط جسمیاش خبر داد و گفت: خدا را شکر حالم بهتر است. حدود ۳۰ درصد از ریه هایم درگیر شده بودند که چند روز در بیمارستان بستری بودم و الحمدالله امروز بهتر شدم و با نظر پزشک از بیمارستان مرخص شدم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
رضا فیاضی درباره ادامه فعالیتش در حوزه فیلمسازی خاطرنشان کرد: دو هفته از دوره نقاهت بنده می گذرد ولی با نظر پزشکم باید به مدت یک هفته در منزل استراحت کنم تا بتوانم انشاءالله به کارم برگردم.
,
این هنرمند پیشکسوت از تمامی کسانی که جویای احوالش بودند تشکر کرد و گفت: به لطف خداوند و دعای مردم عزیز سلامتی ام را به دست آوردم.
,
به گزارش ایسنا، رضا فیاضی، هنرمند سینما، تئاتر و تلویزیون با سابقه کشورمان پیش تر در گفت و گویی با ایسنا اعلام کرده بود که هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده بود. وی به مدت سه روز در یکی از بیمارستان های کیش تحت مراقبت بود.
,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه