logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده ولی فقیه مازندران:

تغییر مدیران باید با معیار افراد شایسته‌ و خدمت‌گزار باشد/لزوم لغو تمام تحریم‌های ظالمانه

تغییر مدیران باید با معیار افراد شایسته‌ و خدمت‌گزار باشد/لزوم لغو تمام تحریم‌های ظالمانه
محمدباقر محمدی لائینی گفت: تغییر مدیران باید با معیار افراد شایسته‌، صادق و خدمت‌گزار باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نمازجمعه ساری اظهار کرد: همه نمازگزاران و خودم را به تقوای الهی سفارش و توصیه میکنم، پاک زیستن گواراست و لذت دارد، البته اینکه انسان مراقب خودش باشد تا پاک بماند زحمت زیادی دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: لذت پاکی بالاترین لذت ها است و خوشا به حال کسانی که در این دنیا توانستند پاک زندگی کنند، خداوند روح پاک را در بدن انسان دمیده و آن را به آدمیزاد امانت داده در زمان مرگ باید این روح را پاکیزه تحویل خداوند بدهیم.

محمدی لائینی با اشاره به فرموده حضرت علی (ع)، یادآور شد: حضرت در فرازی از دو چیز احساس ترس می‌کرد و از آن‌ها به خدا پناه می‌برد که خسران و زیان این دو خطر گریبانگیرش نباشد، یکی از آن‌ها شک زیان‌بار، دوم هم تیرگی‌های فتنه‌ها است.

خطیب جمعه ساری عنوان کرد: مشکوک بودن و تردید داشتن در زندگی خودش یک بیماری و از شایع‌ترین بیماری‌های روانپزشکی است، البته شک در جایی است تردید وجود داشته باشد اما خوف و خطر درکار نباشد.

این مسئول با اشاره به شک در مسائل دینی و اعتقادی یعنی شکی که در خودش ترس داشته باشد، گفت:  گاهی برخی‌ها به همه چیز مشکوک هستند، بعضی‌ها نسبت به همسرشان وسواس دارند، گاهی افراد دچار ترس و بدبینی نسبت به همه چیز می‌شوند، شک و تردید نسبت به مسائل دینی هدفی است که دشمنان آن را با ایجاد شک دنبال می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: برخی‌ها حتی نسبت به خودشان هم نسبت به شک و تردید هستند، در مجموع تردید چیز بدی است، نسبت به دین باشد هنوز بدتر! سوء ظن نسبت به مردم هم برای خودش جهنمی است، شک و بدگمانی آفت زندگی است.

محمدی لائینی با اشاره به شک پسندیده، تاکید کرد: البته شکی که مقدمه رسیدن به یک یقین و باور باشد خوب است، ریشه تحقیقات علمی شک است، یعنی تشکیکی مقدمه تحقیق شده است بلامانع است، اما شکی که از ضعف نفس برمی‌آید اصلا خوب نیست چرا که آن فرد قدرت مواجه با واقعیت را ندارد.

خطیب جمعه ساری اذعان کرد: ما روایتی از پیامبر اکرم (ص) در کتاب اقتصاد داریم، باید هم‌نشین عالمی باشیم که انسان را از شک به یقین برساند نه افسرده‌دلان! همچنین اینکه پیامبر هر روز از ۶ چیز؛ شک، شرک، تعصبات غلط، غضب کردن، تعرض و تجاوز نسبت به دیگران و همچنین از حسادت به خدا پناه می‌برد.

این مسئول ادامه داد: کسی که یقین دارد جهاد می‌کند، شهدا و ایثارگران سروکارشان با شک نبود، بنابراین مومنان پس از ایمان نباید دچار تردید شوند، انسان‌های راستگو چنین خصوصیاتی دارند، البته انسان نباید به بهانه اینکه بدخیال نباشد نباید حد و حدود محرم و نامحرم را کنار بگذارد، یک مدیر در دستگاه اجرایی خودش باید به حریم کارمندان زن و مرد اهمیت بدهد.

وی اظهار کرد: خداوند روح ایمان را در قلب انسان نهاده اما شیطان افراد را وسوسه می‌کند، انسان اگر باتقوا باشد شیطان نمی‌تواند در دلش نفوذ کند، جلوی این نفوذ را باید با راهکار خاص گرفت نه گچ و سیمان! راه‌حلش هم تقوا است.

محمدی لائینی با اشاره به بیانات اخیر  مقام معظم رهبری در جمع نخبگان، خاطرنشان کرد: دشمنان سعی دارند در میان ملت‌ها دروغ عدم باور و عدم توانایی در وجود انسان‌ها را نهادینه کنند، پس باید مراقب باشیم که فکر نکنیم که ما نمی‌توانیم، چون پس از آن غفلت را بر ما غالب کرده و خودش شروع به غارت می‌کند.

 نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: «ما می‌توانیم» باید به یک باور و گفتمان عمومی تبدیل شود، کسی با درس خواندن نخبگان در خارج مخالف نیست، بروند و برگردند به مملکت خدمت کنند، اما در دانشگاه‌ها کسانی هستند که نخبگان را مایوس کرده و به هجرت تشویق می‌کنند که این‌ها همان عوامل دشمنان هستند و در واقع این همان خیانت است.

این مسئول ادامه داد: مجلس شورای اسلامی مصوبه " پیگیری جریان قرارداد کرسنت" را در دستور کار خود قرار داد، چون خسارت بزرگی برای ایران است اگر دیر بجنبیم حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان محکوم خواهیم شد، این مسئله باید پیگیری شود.

وی گفت: آمریکا نه تنها از تحریم‌های گذشته دشت برنداشته بلکه جدیدا چند تحریم جدید در حال انجام دارد (با دست پس می‌زند و با پا پیش می‌کشد) مسئولان هم گفتند که تحریم‌های غیرقانونی باید لغو شود اما محققین گفتند این واژه‌ها را به کار نبریم چون آمریکا در جنگ واژه‌ها زبردست است، فرقی بین تحریم قانونی و غیرقانونی نیست، تمام تحریم‌ها ظالمانه است.

محمدی لائینی در پایان تاکید کرد: بهترین چیز فرمان مقام معظم رهبری است، ما خواهان آنیم که تمام تحریم ها برداشته و لغو شود و راستی آزمایی صورت بگیرد، البته مواضع خوب مجلس جای تقدیر دارد در کنارش در حوزه انتخابیه خود به‌دنبال عزل و نصب‌هایی با معیار انتخاب افراد صادق و خدمت‌گزار باشند خوب است، در خارج از مرز و درون کشور در سطح خرد و کلان باید دنبال شایسته‌سالاری باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه