logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس مسائل بین‌الملل:

تمرکز تیم مذاکره‌کننده جدید ایران لغو تحریم‌ها است/ آمریکا از کاهش اثر تحریم‌ها بیم دارد

تمرکز تیم مذاکره‌کننده جدید ایران لغو تحریم‌ها است/ آمریکا از کاهش اثر تحریم‌ها بیم دارد
ایزدی گفت: رویکرد تیم مذاکره‌کننده کشورمان در دولت جدید، معطوف به لغو تحریم‌ها است و صرف دستیابی به یک توافق موضوعیت ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فؤاد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا و استاد دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به آغاز مذاکرات وین در دولت جدید گفت: طی یکسال گذشته بایدن نشان داده است که سیاست او ادامه همان سیاست‌های فشار حداکثری ترامپ علیه ایران است و در صورتی که این رویه ادامه پیدا کند، بعید است به زودی توافقی در مذاکرات جدید وین حاصل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی افزود: آمریکا بطور یکجانیه از برجام خارج شد و امروز نیز مسئله اصلی این است که آیا دولت آمریکا حاضر است در رویکرد خود تجدیدنظر کند یا خیر.

,

کارشناس مسائل بین‌الملل اظهار داشت: رویکرد تیم مذاکره‌کننده کشورمان در دولت جدید، معطوف به لغو تحریم‌ها است و امروز دیگر صرف دستیابی به یک توافق موضوعیت ندارد.

,

ایزدی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در دولت گذشته دغدغه اصلی تیم مذاکره‌کننده صرفا رسیدن به یک توافق بود و اینکه این توافق در راستای منافع ملی باشد یا نباشد، برای آن‌ها اهمیت نداشت.

,

وی با اشاره به بهتر شدن وضعیت کشور در زمینه فروش نفت، عنوان کرد: آمریکایی‌ها از کم شدن اثر تحریم‌ها بیم دارند و به همین جهت تلاش آن‌ها در دور جدید مذاکرات این است که به هر نحو ممکن از بی‌اثر شدن تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه