logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سازمان هواشناسی اعلام کرد؛

آخر هفته بارانی برای نوار شمالی کشور/ شرایط ناسالم برای تمام گروه‌های سنی در ۴ کلانشهر

آخر هفته بارانی برای نوار شمالی کشور/ شرایط ناسالم برای تمام گروه‌های سنی در ۴ کلانشهر
سازمان هواشناسی اعلام کرد: با ورود سامانه بارشی و کاهش دما از چهارشنیه در نوار شمالی بارش‌های پراکنده پیش بینی شده و نسبت به افزایش آلاینده‌های جوّی در کلان‌شهرها هشدار داد.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان هواشناسی، در پیش‌بینی هوای روزهای اینده اعلام کرد: امروز در جزایر واقع در تنگه هرمز،‌ برخی مناطق کرمان،‌ هرمزگان و سیستان و بلوچستان ابرناکی،‌ رگبار و رعدوبرق روی می‌دهد.

بر اساس این اعلام سازمان هواشناسی، امروز و صبح فردا در سایر مناطق کشور جوّی آرام و پایداری پیش‌بینی شد.

از فردا چهارشنبه به تدریج با ورود سامانه بارشی به شمال غرب کشور در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و شمال کردستان وزش باد شدید و بارش باران پیش‌بینی می‌شود. پنجشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی کل نوار غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز،‌ شمال بوشهر، غرب اصفهان و قم را فرا می‌گیرد. در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش‌ها در سواحل دریای خزر و استان‌ خراسان شمالی آغاز می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه در سواحل دریای خزر، دامنه‌های زاگرس در غرب و جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، برخی مناطق مرکزی ایران، شرق و شمال شرق کشور بارش و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است. بارش در ارتفاعات این مناطق به شکل برف خواهد بود.

شنبه هفته آینده در شرق و شمال شرق کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده و به تدریج سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود.

طی ۲ روز آینده تنگه هرمز و غرب دریای عمان مواج و متلاطم است و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران،‌ کرج،‌ اصفهان و اراک افزایش غلظت آلاینده‌های جوّی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در شمال غرب و سواحل دریای خزر افزایش ۵ تا ۷ درجه و روزهای پنجشنبه و جمعه کاهش ۷ تا ۹ درجه‌ای دما پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه