logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آرای جدید کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام شد

آرای جدید کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام شد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در جدیدترین آرای خود برای دو تیم لیگ دسته اولی جریمه در نظر گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های شاهین شهرداری بوشهر و پارس جنوبی جم به شرح زیر اعلام کرد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

درباره تخلف باشگاه شاهین شهرداری بوشهر مبنی بر استنکاف از اجرای حکم میلاد شعبانلو با وکالت الهام رستم‌نیا باتوجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده از جمله شکایت شاکی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون و عدم اجرای مفاد دادنامه قطعی صادره از کمیته مذکور به شماره و کمیته انضباطی با وجود اعطای مهلت و همچنین اعمال بند الف – 2 ماده 89 مقررات انضباطی مصوب 1397 و انقضای مهلت یک ماهه از تاریخ اعمال مجازات مذکور و عدم جلب رضایت از میلاد شعبانلو و یا پرداخت مبلغ 950 میلیون ریال بابت بدهکاری در ظرف این مدت زمان و سایر قراین و امارات موجود در پرونده تخلف باشگاه یادشده محرز و مسلم تشخیص و کمیته انضباطی باتوجه به مجازات‌های مقرر در بند ب ماده 89 و مواد 118 و 119 از مقررات انضباطی تا زمان تسویه بدهی، باشگاه شاهین شهرداری بوشهر را محکوم به ممنوعیت از ثبت‌نام بازیکن جدید و جریمه نقدی به میزان 100 میلیون ریال می‌کند. رأی صادره قطعی و قابل اجرا بوده است و فقط نزد دادگاه بین‌المللی داوری ورزش (CAS) مستند به بند 4 ماده 89 مقررات انضباطی قابل اعتراض است.

, CAS,

همچنین در مورد تخلف باشگاه پارس جنوبی جم مبنی بر استنکاف از اجرای حکم مجید علیاری به وکالت حسن جمشیدی با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده از جمله شکایت شاکی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون و عدم اجرای مفاد دادنامه قطعی صادره از کمیته مذکور به شماره و کمیته انضباطی با وجود اعطای مهلت و همچنین اعمال بند الف – 2 ماده 89 مقررات انضباطی مصوب 1397 و انقضای مهلت یک ماهه از تاریخ اعمال مجازات مذکور و عدم جلب رضایت از مجید علیاری و یا پرداخت مبلغ 1/854/033/000 ریال و جریمه نقدی 100 میلیون ریال بابت بدهکاری در ظرف این مدت زمان و سایر قراین و امارات موجود در پرونده تخلف باشگاه یاد شده محرز و مسلم تشخیص و کمیته انضباطی باتوجه به مجازات‌های مقرر در بند ب ماده 89 و مواد 118 و 119 از مقررات انضباطی تا زمان تسویه بدهی باشگاه پارس جنوبی جم را محکوم به ممنوعیت از ثبت‌نام بازیکن جدید می‌کند رأی صادره قطعی و قابل اجرا بوده و فقط نزد دادگاه بین المللی داوری ورزش (CAS) مستند به بند چهار ماده 89 مقررات انضباطی قابل اعتراض است.

, CAS,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه