رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان:
۷۰ سند افتخار برای مشارکتکنندگانِ ساخت صحن حضرت زینب(س) صادر شد
حقیپور گفت: ۷۰ سند افتخار برای لرستانیهایی که در ساخت صحن حضرت زینب(س) در کربلا مشارکت کردهاند، صادر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر حقی پور در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: خوشبختانه خیران در امر بازسازی و توسعه حرم در کربلا مشارکت بسیار بالایی دارند تا جایی که از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,وی افزود: از این میزان کمک ها، یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به صورت کمک نقدی و ۱۰۰ میلیون تومان هم طلا بوده که برای صحن حضرت زینب(س) در کربلا هزینه شده است.
,رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان تصریح کرد: مشارکت لرستانی ها در امر توسعه حرم امام حسین(ع) امسال در مقایسه با سال های گذشته بسیار افزایش یافته است.
,حقی پور با بیان اینکه افرادی که بیش از پنج میلیون تومان در این برنامه هزینه کنند، سند معنوی افتخار کسب می کنند، گفت: تاکنون این سند برای ۷۰ نفر از لرستانی ها صادر شده و تعدادی هم در حال آماده سازی است که طی مراسمی به آنها اعطا می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه