اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

فرماندار فارسان:

عدم استقبال مردم از واکسیناسیون کرونا در باباحیدر و چلیچه/ تزریق واکسن در کاهش مرگ و میر موثر است

عدم استقبال مردم از واکسیناسیون کرونا در باباحیدر و چلیچه/ تزریق واکسن در کاهش مرگ و میر موثر است
مرداس طاهری فرماندار شهرستان فارسان گفت: در حوزه واکسیناسیون واجدین شرایط شهرستان فارسان تاکنون بیش از 70 درصد دوز اول و بیش از 40 درصد دُز دوم را تزریق کرده اند، اما متأسفانه در دو شهر باباحیدر و چلیچه استقبال خوبی از تزریق واکسن صورت نگرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرداس طاهری فرماندار شهرستان فارسان در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: در حوزه واکسیناسیون واجدین شرایط شهرستان فارسان تاکنون بیش از 70 درصد دُز اول و بیش از 40 درصد دُز دوم را تزریق کرده اند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی عنوان کرد: در این راستا تلاش کرده‌ایم تا بتوانیم با شروع واکسیناسیون هر قشر و گروه سنی، تعداد پایگاه‌های واکسیناسیون را افزایش دهیم تا شاهد تجمع مردم و معطلی آن‌ها در این مراکز نباشیم.
طاهری بیان داشت: افرادی که حتی دُز دوم واکسن را هم دریافت کرده‌اند، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و حتماً ماسک بزنند.  
وی افزود: در جلسه‌ای که در سطح شهرستان برگزار شد مصوب شد که مدیران ادارات و نهادها پیگیر باشند که کلیه پرسنل و کارکنان واکسیناسیون را انجام داده باشند و از ورود افرادی که واکسینه نشده‌اند جلوگیری کنند. 
طاهری خاطرنشان کرد: متأسفانه در شهرهای باباحیدر وچلیچه استقبال خوبی از تزریق واکسن صورت نگرفته که جا دارد از همه عزیزان تقاضا کنیم جهت بهبود اوضاع و سلامتی خود هرچه زودتر جهت این امر مهم اقدام کنند و به‌سلامتی خود و خانواده اهمیت بدهند. 
وی تصریح کرد: تزریق واکسن در روند کاهش مرگ‌ومیر بسیار مؤثر و کاهش‌دهنده است و کلیه عزیزانی که در این دو شهر بر اثر کرونا فوت شده اند هیچ‌کدام واکسن کرونا را تزریق نکرده بودند.

انتهای پیام/
 

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه