logo
پنج‌شنبه 09 مهر 1405 | پنجشنبه 01 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری مطرح کرد؛

وضعیت باثبات کرونا در چهارمحال‌وبختیاری/ ورود اُمیکرون به کشور قطعی و وضعیت نگران‌کننده است

وضعیت باثبات کرونا در چهارمحال‌وبختیاری/ ورود اُمیکرون به کشور قطعی و وضعیت نگران‌کننده است
جعفر مردانی گفت: هم‌اینک از ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری ۶ شهرستان در وضعیت آبی و چهار شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند اما باید مراقب بود چراکه سویه جدید اُمیکرون تا کشورهای همسایه ایران آمده و ورود آن به کشور اجتناب ناپذیر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ جعفر مردانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری ظهر امروز در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، اظهار کرد: وضعیت با ثباتی به لحاظ بیماری کرونا در این استان ایجاد شده است.
 
وی افزود: چهارمحال و بختیاری به لحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین واکسیناسیون عمومی از میانگین کشوری بالاتر است، این در حالی است که این استان از نظر فوتی‌های ناشی از کرونا و بستری‌ها نیز از میانگین کشوری بالاتر است.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طرح مدیریت هوشمند کنترل بیماری کرونا یا طرح امید با هدف مدیریت برخط این بیماری آغاز شده است، این طرح دو رکن دارد که شامل انجام واکسیناسیون و تست و غربالگری است.
 
مردانی عنوان کرد: حوزه‌های مشمول در طرح امید پنج مورد است که شامل کارکنان اداری، واحدهای صنفی، علمی، تحقیقاتی و مباحث فرهنگی، ترددهای شهری و برون شهری و... می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین موضوع واکسیناسیون است لذا باید از همه ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در صنوف و عموم جامعه 57 درصد است و قسمت اعظم جامعه این دستورالعمل‌ها را رعایت نمی‌کنند.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توجه به تهویه هوا در اماکن بسته در استان و سردی هوا، اضافه کرد: هم‌اینک از 10 شهرستان چهارمحال و بختیاری 6 شهرستان در وضعیت آبی و چهار شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند اما باید مراقب بود چراکه سویه جدید اُمیکرون تا کشورهای همسایه ایران آمده و ورود آن به کشور اجتناب ناپذیر است.
 
مردانی تاکید کرد: سلامت دانش‌آموزان اولویت است، در برخی مدارس چهارمحال و بختیاری به دلیل کوچک بودن کلاس، عدم وجود تهویه مناسب، تعداد زیاد دانش‌آموزان و... وضعیت بیماری نگران کننده است.
 
در ادامه این ستاد مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه سیر بیماری کرونا در استان دارای ثبات و نزولی است، اظهار کرد: از زمان عبور از قله پیک پنجم کرونا در استان مدت زمان زیادی می‌گذرد، در ابتدا نگران شکل‌گیری موج
ششم کرونا بودیم که پس از چند هفته موج بعدی آغاز شود، اما خوشبختانه تاکنون شاهد پیک جدید نبوده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان با قطعیت گفت که پیک کرونایی جدیدی شکل نخواهد گرفت، گفت: این ویروس جهش‌های متعددی داشته است، اگر این ویروس ثابت می‌ماند و تغییر ساختمانی نداشت، دیگر شاهد موج جدیدی نبودیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: هرچه فاصله پیک پنجم تا پیک بعدی بیش‌تر باشد با اطمینان خاطر بیش‌تری می‌توان گفت که احتمال شکل‌گیری موج بزرگ وجود نخواهد داشت.

شیرانی با اشاره به سیر نزولی ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: میزان شیوع بیماری در استان به کمترین میزان خود در یکسال گذشته رسیده است  و در حال حاضر تعداد موارد بستری کرونایی در مراکز درمانی استان کمتر از 50 نفر است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: موارد بیماران سرپایی و بدحال کرونایی در استان رو به کاهش است، امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه