logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پس از پایان کمیسیون مشترک برجام اعلام شد؛

باقری: دیدگاه‌های ایران در دو سند از سوی طرف‌های مقابل پذیرفته شد

باقری: دیدگاه‌های ایران در دو سند از سوی طرف‌های مقابل پذیرفته شد
معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه دیدگاه‌های ایران در دو سند از سوی طرف‌های مقابل پذیرفته شد،گفت: ما دو مبنای جدید برای مذاکرات خواهیم داشت که متفاوت از دو مبنایی است که در وین ۶ نهایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی باقری پس از پایان نشست کمیسیون مشترک برجام با بیان اینکه در دور هفتم ما دیدگاه‌ها و مواضع دولت و تیم جدید را در موضوعات قابل گفتگو در مذاکرات وین را به طرف مقابل ارائه کردیم،گفت: در مورد پیش نویس تحریم‌ها، طرف مقابل دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران را به عنوان مبنای گفتگو پذیرفت،از این رو سند جدیدی مبنای گفتگوها در حوزه تحریم‌ها قرار گرفت که این سند با سندی که در گفت‌گوهای وین ۶ نهایی شده بود، متفاوت و مغایر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با اشاره به اینکه در موضوع هسته‌ای طرف ایرانی دیدگاه‌های خود را هم در متنی که در وین ۶ نهایی شده بود درج کرد،اظهار داشت: اما طرف اروپایی مقاومت می‌کرد و نمی‌پذیرفت که دیدگاه‌های ایران نیز در آن سند درج شود و مبنای گفتگو قرار بگیرد.
,
 
,
مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات وین تصریح کرد: در طول یک هفته‌ گذشته مذاکرات فشرده و سنگینی بین هیئت های دو طرف برگزار شد تا نهایتا طرف مقابل پذیرفت که در سند هسته‌ای هم دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران درج شود و به عنوان مبنای گفتگوها قرار گیرد.
,
 
,
باقری اعلام کرد: در حال حاضر ما در پایان گفتگوهای وین هفت، دو مبنای جدید برای گفتگوها و مذاکرات آینده خواهیم داشت که این دو مبنا متفاوت از دو مبنایی است که در وین ۶ نهایی شده بود.
,
 
,
وی درپاسخ به سوالی درباره دور بعدی مذاکرات وین نیز، گفت: درباره اینکه در آینده نزدیک این گفتگوها از سر گرفته شود توافق شد اما در مورد روز آن قرار شد هماهنگ کننده کمیسیون مشترک با هیئت های مختلف در تماس باشد تا زمانی که مورد توافق همه هیئت‌ها باشد اعلام کند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه