logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با صدور دستور قضایی انجام می‌شود؛

برگزاری دومین مزایده بزرگ فروش خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های مواد مخدر هرمزگان

برگزاری دومین مزایده بزرگ فروش خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های مواد مخدر هرمزگان
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان گفت: دستور ویژه قضایی برای برگزاری دومین مزایده بزرگ فروش خودروهای رسوبی در پارکینگ های مواد مخدر استان هرمزگان صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی قهرمانی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: با توجه به دستور رئیس قوه قضاییه مبنی بر لزوم توجه ویژه به صیانت از بیت المال و نامه دادستان کل کشور در خصوص مبارزه با قاچاق و جرایم سازمان یافته، دستور ویژه قضایی برای برگزاری دومین مزایده بزرگ جهت تعیین تکلیف صدها وسیله نقلیه توقیفی رسوبی در پارکینگ های موادمخدر استان هرمزگان که با توجه به شرایط جوی در معرض تخریب و تضییع قرار گرفته اند، صادر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی ادامه داد: این مزایده تحت نظارت دستگاه قضایی برگزار می شود و در نتیجه آن موجودی تمامی پارکینگ های مواد مخدر در استان هرمزگان بروز خواهد شد.

,

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان با اشاره به اینکه در این مزایده ۳۵۰ دستگاه خودروی موضوع پرونده های مواد مخدر فروخته می شوند، تصریح کرد: دریافت جزئیات این مزایده برای متقاضیان از طریق مشاهده متن فراخوان امکان پذیر است.

,

قهرمانی همچنین با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از تخریب و تضییع اموال توقیفی موجود در پارکینگ های استان هرمزگان عنوان کرد: دستگاه قضایی از هیچ کوششی برای حفاظت از اموال عمومی، فروگذار نخواهد کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه