به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، حسین شاهکویی فرماندار تالش با بیان اینکه وزش شدید باد از بامداد امروز در شهرستان تالش آغاز شده، گفت: یک مرد ۶۰ ساله در روستای انوش محله بر اثر فروریختن دیوار مدرسه، جان خود را از دست داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی, حسین شاهکویی فرماندار تالش با بیان اینکه وزش شدید باد از بامداد امروز در شهرستان تالش آغاز شده، گفت: یک مرد ۶۰ ساله در روستای انوش محله بر اثر فروریختن دیوار مدرسه، جان خود را از دست داده است.,وی افزود: چهار نفر از روستانشینان بخش مرکزی نیز به علت تخریب و ریزش دیوار یا سقوط از پشت بام مصدوم شده اند و چندین اصله درخت نیز در شهرها و روستاهای شهرستان بر روی وسایل نقلیه سقوط کرده است.
,فرماندار تالش همچنین از وقوع آتش سوزی در سه نقطه شته مجی و شلوغون بخش مرکزی و کشاور محله بخش کرگانرود خبر داد و گفت: خوشبختانه با واکنش به موقع یگان حفاظت منابع طبیعی، دهیاری ها و مردم محل، آتش سوزی ها مهار شد.
,شاهکویی به قطع شدن برق بخش های وسیعی از شهرها و روستاهای این شهرستان در اثر تندباد اشاره کرد و افزود: با تلاش اداره برق و مسئولان مرتبط، جریان برق شهرهای تالش، حویق و چوبر وصل شده اما به دلیل گستردگی خسارت های ناشی از سقوط درخت و تیربرق و پارگی کابل، برق بخش اعظمی از روستاهای دهستان خاله سرای ۵۷ بخش اسالم قطع است.
,به گفته او تلاش ها برای وصل جریان برق روستاهای دهستان خاله سرای ۵۷ و رفع خاموشی های مقطعی در شهرها و روستاهای تالش ادامه دارد.
,وی تخریب کلی یا جزئی سربند تعدادی منزل مسکونی، چند اداره و یک پاسگاه نیروی انتظامی و تخریب و سقوط بسیاری از تابلوهای راهداری در جاده های اصلی و فرعی را از دیگر خسارت های تندباد در شهرستان تالش اعلام کرد و از درحال ارزیابی بودن میزان کل خسارت ها خبر داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه