logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار فریدونکنار خبر داد:

بهره‌برداری از پناهگاه سگ‌های بدون صاحب در آینده نزدیک در فریدونکنار

بهره‌برداری از پناهگاه سگ‌های بدون صاحب در آینده نزدیک در فریدونکنار
محمدمهدی نصیری از بهره‌برداری پناهگاه سگ‌های بدون صاحب در آینده نزدیک در فریدونکنار خبر داد و از گروه‌های حامی حیوانات برای در اختیار گرفتن پروژه دعوت کرد تا برنامه‌های خود را به فرمانداری ارسال کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، درخصوص احداث پناهگاهی برای ساماندهی سگ‌های بدون صاحب در فریدونکنار اظهارکرد: با انتصاب شهردار جدید و فعالیت شورای ششم، مصوبات گذشته احداث پناهگاه برای سگ‌های بدون صاحب رونق بیشتری گرفته و با سرعت درحال انجام است.

وی با اشاره به اینکه احداث پناهگاه به مراحل پایانی خود نزدیک شده و در آینده نزدیک افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد، خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه شهرداری‌ها پروژه های اینچنینی را به بخش های خصوصی و یا به گروه های حامی حیوانات واگذار می کنند در فریدونکنار هم لازم است که این اتفاق رخ دهد.

فرماندار فریدونکنار تصریح کرد: برای اینکه هیچ شائبه‌ای به وجود نیاید از همه گروه‌ها و انجمن‌های حامی حیوانات دعوت می‌کنیم تا برنامه‌های خود را برای در اختیار گرفتن پناهگاه سگ‌های بدون صاحب به فرمانداری فریدونکنار ارسال کنند.

نصیری افزود: ما به گروهی که بهترین برنامه را ارسال کند، ملاحظات خودمان را ارائه می‌کنیم و در نهایت پروژه به آن‌ها واگذار می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه