اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره سوادآموزی رودان:

بیش از ۹۴درصد از جمعیت رودان باسواد هستند

بیش از ۹۴درصد از جمعیت رودان باسواد هستند
نجفی گفت: نرخ باسوادی جامعه هدف سوادآموزی (۱۰ تا ۵۰ سال) در این شهرستان ۹۴/۲درصد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد نجفی رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش رودان، در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: یکی از راهکارهای مهم، عزم ملی است، تمام دستگاه های دولتی، غیردولتی و مردم باید عزم جهادی داشته باشند و به آموزش و پرورش کمک کنند که رسالت خود را انجام دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی افزود: بهتر است که در اول روزهای هفته سوادآموزی نشستی صمیمی با اهالی رسانه برگزار شود که آنچه در اداره سوادآموزی اتفاق افتاده است انعکاس داده شود و سپس روزشمار هفته سوادآموزی را که از یکم تا هفتم دی ماه است از عطرافشانی قبور مطهر شهدا، حضور آموزش دهندگان در نماز جمعه، دیدار با مسئولان شهرستانی و امام جمعه شهر رودان، برگزاری جلسه پشتیبانی سوادآموزی شهرستان گرفته تا چندین برنامه فرهنگی و هنری دیگر در بین نوسوادان و سوادآموزان در کلاس های سوادآموزی شهرستان تشریح شود.

,

نجفی با اشاره به دو هدف اصلی در کلام امام(ره) در خصوص نهضت سوادآموزی، بیان کرد: هدف کوتاه مدت سوادآموزی آموزش و پرورش شهرستان‌ها، آموزش همگانی درخصوص خواندن و نوشتن و رفع محرومیت بی‌سوادی است و هدف بلندمدت آن ارتقای آموزش بزرگسالان و نوسوادان به عنوان فریضه دینی و شرعی در زمینه‌های گوناگون فرهنگی و اسلامی است.

,

رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش رودان بیان کرد: در هفته سوادآموزی و در حضور مسئولان شهرستانی از آموزش دهندگان فعال سوادآموزی به مناسبت هفته سوادآموزی تجلیل می‌شود و همچنین برنامه های متنوع برای تلاشگران این عرصه برگزار می‌کنیم.

,

وی خاطرنشان کرد: به پاس زحمات ادارات بهداشت و درمان، ثبت احوال و اسناد، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، کمیته امداد، اداره بهزیستی، اداره صنعت معدن و تجارت، اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی، فرمانداری و بخشداران شهرستان و دفتر امام جمعه که در جهت سوادآموزی و تسریع در این کار ما را همراهی کردند تشکر می‌کنم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه