logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

به منظور حضوری موفق در بازی‌های آسیایی هانگژو؛

نشست کادر سرپرستی با مسئولین سپک تاکرا، سه گانه و تنیس روی میز برگزار شد

نشست کادر سرپرستی با مسئولین سپک تاکرا، سه گانه و تنیس روی میز برگزار شد
به منظور حضوری موفق در بازی‌های آسیایی هانگژو؛ نشست کادر سرپرستی با مسئولین رشته‌های سپک تاکرا، سه گانه و تنیس روی میز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در ادامه نشست‌های کادر سرپرستی بازی‌های آسیایی هانگژو چین با مسئولین رشته‌های نامزد حضور در این بازی ها، امروز (سه شنبه ۷ دی ماه) نشستی با مسئولان فدراسیون سه گانه (ترای اتلون)، انجمن های ورزشی (سپک تاکرا ) و تنیس روی میز در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این نشست نصراله سجادی مشاور عالی رئیس کمیته، پیمان فخری سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو و رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، علیرضا رحیمی عضو هیئت اجرایی، برخی از مدیران کمیته به همراه مسئولان و کادر فنی رشته های سه گانه (ترای اتلون)، سپک تاکرا و تنیس روی میز حضور داشتند.

,

در نشست‌های امروز ابتدا پیمان فخری سرپرست کاروان کتابچه دستورالعمل ستاد برگزاری بازی‌ها را که پیش از این برای فدراسیون‌ها ارسال شده، برای حاضرین مرور کرد. این کتابچه شامل قوانین، مقررات، اوزان، مواد هر رشته و زمان برگزاری آن طبق روز و ساعت اعلام شده است.

,

در ادامه این نشست سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو تاکید کرد: تیم‌های ورزشی از هم اکنون تا زمان اعزام موظف هستند ۴ مرحله تست آمادگی جسمانی در آکادمی ملی المپیک را انجام دهند تا ارزیابی دقیقی از ورزشکاران داشته باشیم.

,

پیمان فخری با تاکید بر سیاست‌های فنی در اعزام کاروان کیفی و رشته‌های مدال آور، به بیان تاریخچه حضور هر کدام از رشته‌های فدراسیون‌های مذکور در بازی‌های آسیایی پرداخت.

,

در نشست کادر سرپرستی بازی‌های آسیایی هانگژو با فدراسیون سه گانه (ترای اتلون) مهدی گودرزی رئیس و محسن حمیدی دبیر این فدراسیون حضور داشتند و نشست بعدی کادر سرپرستی نیز با حضور غلامعلی محمد علیپور رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا، یلدا قاسمی نایب رئیس سپک تاکرا، رضا رستمی سرمربی تیم ملی سپک تاکرا برگزار شد و در نهایت سومین دیدار کادر سرپرستی با فدراسیون تنیس روی میز بود که مهرداد علیقارداشی رئیس، فاطمه کیوانی نایب رئیس، پیمان حسنی دبیر این فدراسیون به همراه حمیده ایرانمنش و جمیل لطف الله نسبی به ترتیب سرمربیان تیم‌های ملی بانوان و آقایان حضور داشتند.
انتهای پیام/

 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه