logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با دانا پیش بینی کرد؛

ثبات در بازار مسکن؛ تا پایان سال افزایش قیمتی نخواهیم داشت/ پرداخت تسهیلات ساخت در کاهش قیمت موثر است

ثبات در بازار مسکن؛ تا پایان سال افزایش قیمتی نخواهیم داشت/ پرداخت تسهیلات ساخت در کاهش قیمت موثر است
رئیس اتحادیه مشاوران املاک، تا پایان سال برای بازار مسکن ثبات قیمتی را پیش بینی کرد و گفت: پرداخت تسهیلات مسکن و ساخت آن می‌تواند در کاهش قیمت و ایجاد رونق اقتصادی موثر باشد.
[

مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره آخرین وضعیت بازار مسکن و پرداخت تسهیلات ساخت، اظهار کرد: هر تسهیلاتی که در زمینه مسکن داده شود، در قیمت و عرضه و تقاضا اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: تسهیلات می‌تواند از سوی بانک‌ها و یا به‌صورت مسکن ملی و یا وام‌های ساخت‌وساز باشد که تا حدودی روی شکسته شدن و پایین آمدن قیمت مؤثر است و موجب رونق نسبی به بازار خواهد شد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: با وجود اینکه این روزها اخباری از اعطای وام و ورود نقدینگی به بازار مسکن شده، ولی در سطح خریدوفروش شرایط خاص و ویژه‌ای در افزایش چشمگیر معاملات نداشتیم و اعداد بزرگی در این روزها در خریدوفروش مسکن جابه‌جا نشده است.

قلی خسروی توضیح داد: روند معاملات فعلاً عادی است، ولی افزایش قیمت‌ها و قدرت خرید مردم موجب شده که خریداران به هدف خود به‌صورت کامل دست پیدا نکنند؛ مثلا افرادی که قصد خرید آپارتمان ۳ خواب را داشتند، موفق به خرید دو خواب شدند.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

وی بیان کرد: با این‌حال روند خریدوفروش‌ها در حالت عادی است و بازار روندی نزدیک به ثبات را دارد. چنین بازاری به خریداران این فرصت را می‌دهد تا در آرامش به تصمیم‌گیری و خرید دست بزنند و خریدوفروش‌های هیجانی را کم می‌کند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک، گفت: مردم اقتصادی‌تر از همه مسئولان به مبحث خریدوفروش ملک نگاه می‌کنند و تجربه نشان داده مردم در بهترین موقعیت‌ها اقدام به خریدوفروش ملک و مسکن خواهند کرد.

قلی خسروی تاکید کرد: سرمایه گذاری در ملک این‌گونه نیست که زیانی را به فرد تحمیل کند. ملک به شما می‌گوید مرا با دید ۵ ساله بخر تا من سرمایه تو را تا ۵۰ سال برایت نگهداری کنم برای همین ملک را اگر گران هم بخریم، ارزان است و هرچقدر گران فروختیم بازهم آن را ارزان ازدست داده‌ایم، پس ملک امن‌ترین جا برای سرمایه است.

وی در پاسخ این سوال که روند بازار مسکن را چگونه پیش بینی می‌کنید؛ پاسخ داد: تا پایان سال اگر اخبار تشنجی بانک مرکزی و مرکز آمار دست از سر بازار مسکن بردارد، ثبات را خواهیم داشت و افزایشی در قیمت رخ نمی‌دهد البته باید منتظر ماند تا سیاست‌های دولت به سرانجام برسد و میزان حمایت خود را از بازار مسکن نشان دهد تا بتوانیم به برداشت درستی از بازار در سال آینده برسیم.

,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/
نویسنده: مرتضی رستمی
 

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه