اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کشتی به بهبود روابط ایران و آمریکا کمک می‌کند

کشتی به بهبود روابط ایران و آمریکا کمک می‌کند
سرمربی تیم کشتی باشگاهی تایتان کوری آمریکا با بیان اینکه کشتی تاثیر مهمی در بهبود روابط میان ایران و آمریکا دارد، گفت: از اینکه به عنوان اولین تیم امریکایی در پایتخت کشتی ایران مبارزه می کنیم احساس غرور داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا اریک بوید در حاشیه برگزاری اولین دور رقابت های کشتی آزاد جام باشگاه های جهان در جویبار مازندران در خصوص سطح این رقابت ها اظهار کرد: سطح مسابقات بسیار خوب است و شاهد حضور کشتی گیران خوبی در این رقابت ها بودیم. ما نیز بسیار هیجان زده هستیم که در شهر جویبار به عنوان پایتخت کشتی ایران به روی تشک می رویم و مبارزه می کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

نماینده کشتی آزاد آمریکا در جام باشگاهی جهان افزود: از میان قهرمانان کشتی این شهر امام علی حبیبی را که قهرمان المپیک است به خوبی می شناسم، ایران تاریخ بی سابقه ای در جهان دارد و همواره در کشتی جهان حرفهای زیادی برای گفتن داشته و دارد. همواره قهرمانان بزرگی از ایران در کشتی ظهور می‌کنند. از اینکه به عنوان اولین تیم آمریکایی در جویبار کشتی می گیریم احساس غرور می کنیم.

,

وی درباره تاثیر روابط ورزشی میان ایران و آمریکا بر روابط سیاسی دو کشور نیز خاطر نشان کرد: ما همواره دوست داریم ایرانیان به آمریکا بیایند و با ما کشتی بگیرند، ما تجارب موفقی از همکاری با ایران داشته ایم. در آمریکا افراد زیادی هستند که به کشتی علاقمندند. همچنین یکی از ویژگی های بارز ورزش کشتی ارتباط میان کشورها است. بر همین اساس به طور حتم کشتی می تواند به توسعه روابط میان ایران و آمریکا کمک ویژه ای کند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه