logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سران طوایف سیستان و بلوچستان:

عین‌الاسد، سیلی اول ملت ایران به آمران ترور حاج قاسم بود/ نتیجه انتقام سخت خروج آمریکا از منطقه است

عین‌الاسد، سیلی اول ملت ایران به آمران ترور حاج قاسم بود/ نتیجه انتقام سخت خروج آمریکا از منطقه است
به فاصله پنج روز از ترور شهید حاج قاسم سلیمانی قلب ملت ایران و مسلمانان آزادی خواه جهان اگر چه مملو از غم و اندوه بود، اما حمله موشکی سپاه پاسداران به مهمترین پایگاه نظامی آمریکا "عین الاسد" منجر به خوشحالی و آغاز انتقامی سخت بود که پایانش محو آمریکا از کره زمین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، دو سال پیش چنین روزی مردم ایران غرق در شادی بودند، 18 دیماه 98 یعنی پنج روز بعد از ترور حاج قاسم سلیمانی وعده صادق مقامات کشور محقق شد و موشک های ایرانی بر سر بزرگترین پایگاه آمریکا در عراق یعنی "عین الاسد" فرو آمد، و این تازه اولین سیلی سربازان انقلاب برای گرفتن انتقام سخت بود که پایان آن محو آمریکا از کره زمین است.
 
 دشمنان در وحشت انتقام سخت به سر می برند

 محمد رضا شاهوزهی یکی از سران طوایف سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه ده‌ها سال تبلیغات دموکراسی غرب و مدعیان حقوق بشر با ترور حاج قاسم زیر سوال رفت، بیان کرد: تاریخ هرگز مجاهدت و اقدامات قهرمانانه سردار سلیمانی را فراموش نخواهد کرد.

وی با تاکید بر این مطلب که نتیجه انتقام سخت خروج آمریکا از منطقه است، ادامه داد: انتقام جهان اسلام از عامران و عاملان شهادت حاج قاسم قطعی است و دشمنان در راس آنان آمریکا بدانند که هیچگاه خواب راحتی نخواهند داشت.
 
این سرطایفه با اشاره به اینکه حاج قاسم یک مکتب و راه است، افزود: امت اسلامی با تقویت روزافزون اتحاد و همدلی خود راه شهید سلیمانی را با قدرت ادامه خواهد داد تا روزی که آمریکا را از صحنه محو و پرچم جمهوری اسلامی را در قدس عَلَم کنیم.
 
وی با بیان اینکه ترور شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، توسط دولت تروریست و تروریست پرور آمریکا باعث شکل گیری تحولات نوینی در جغرافیای وسیع به صورت خودجوش، آتش به اختیار و مصمم برای یک انتقام گیری سخت شد، گفت: حمله موشکی ایران به عین الاسد یکی از مهمترین پایگاه های نظامی دشمن، مقدمه انتقام سخت ایران بوده و به اخراج قوای اشغالگر ختم خواهد شد.

شاهوزهی با اشاره به بیاناتی از رهبر انقلاب مبنی بر اینکه "حمله به عین‌الاسد یک سیلی بود و انتقام همچنان ادامه دارد"، اظهار کرد: دشمن گمان می کرد با شهادت سلیمانی به هدف شوم خود رسیده اما کور خوانده چرا که امروز هزاران سلیمانی در میدان آماده باش و تشنه انتقام هستند، که این ترس از انتقام خواب راحت را از دشمنان در راس آنها آمریکا گرفته؛ گواه این ادعا حذف نام و تصاویر حاج قاسم از فضای مجازی است که نشان داد حتی یک عکس هم مشتی پولادین بر سر دشمنان است.

این سرطایفه با تاکید بر اینکه عامران و عاملان ترور شهید سلیمانی و شهید ابومهندس المهدی قطعا آرامش ندارند، گفت: رهبر انقلاب در حضور خانواده شهید سلیمانی به انتقام از خون شهید اشاره کرده و فرمودند "البته هم آمر هم قاتل بدانند که هر وقت ممکن شد، اینها باید انتقامشان را پس بدهند"؛ این جمله دشمن را بیچاره و وحشت به دل ایادی استکبار انداخته و خواب را از آنان ربوده است.

 چرخه انرژی ابرقدرتی آمریکا رو به افول است

علی اسدی، یکی دیگر از سران طوایف، بیان کرد: چرخه انرژی ابرقدرتی آمریکا رو به افول و انتقام سخت همچنان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: عدم پاسخگویی آمریکا در موشک باران عین الاسد، فرار از افغانستان، بی طرفی منفی در خلیج فارس و بحرالمیت و ناتوانی درحمایت از شکست های آل سعود در یمن نشانه اضمحلال ابرقدرتی آمریکا است.

این سرطایفه ایل بزرگ گرگ، نورزایی و برهانزهی گفت: همه تمدن ها و هژمونی ها طبق سنت الهی براثر ظلمی که بانی آن هستند رو به انحطاط می روند و آمریکای جنایتکار هم از این قاعده مستثنی نیست.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,  دشمنان در وحشت انتقام سخت به سر می برند,  دشمنان در وحشت انتقام سخت به سر می برند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,  چرخه انرژی ابرقدرتی آمریکا رو به افول است,  چرخه انرژی ابرقدرتی آمریکا رو به افول است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه