اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

معنویت با زبان هنر بهتر نشان داده می‌شود/ شهید سلیمانی افتخاری برای اسلام است

معنویت با زبان هنر بهتر نشان داده می‌شود/ شهید سلیمانی افتخاری برای اسلام است
مرتضی آقا تهرانی گفت: باید ظواهر فرهنگی و معنوی را هم نمایان کنیم؛ معنویت با زبان هنر خود را بهتر می تواند نشان دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی آقا تهرانی در آیین بزرگداشت روز رفسنجان امروز در تالار خیام دانشگاه ولیعصر این شهر اظهار کرد: کمیسیون فرهنگی افتخار می کند تا بیشتر با اهل فرهنگ و مردم نشست و برخاست داشته باشد تا مشکلات را شناسایی و حل کند و در اتاق های دربسته تصمیم نگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید براینکه شهید سلیمانی افتخاری برای اسلام است، گفت: امروز هم به رفسنجان آمدیم تا با مردم و ظرفیت های این شهرستان بیشتر آشنا شویم، برای معرفی آثار و قعالیت های گردشگری می توان از هنر هم بهره گرفت تا تفاوت را برساند چراکه این گفتار و نوشتار و هنر در بیان و معرفی آثار تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه رفسنجان قبل انقلاب محل رفت و آمد بزرگان اسلام بوده است، افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری رفسنجان جایی بوده که در زمان قبل از انقلاب سال ۴۲ به راحتی صحبت می کردیم و حرف هایی که در جاهای دیگر نمی توانستیم بیان کنیم در این شهرستان بیان می شد.

آقا تهرانی بیان کرد: درست است که کمیسیون فرهنگی در ارتباط با میراث، ورزش و ارشاد است باید ظواهر فرهنگی و معنوی را هم نمایان کنیم؛ معنویت با زبان هنر خود را بهتر می تواند نشان دهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس وجود وقف و خیران را در رشد اقتصادی شهرستان مهم دانست و گفت: وجود حوزه های علمیه و روحانیون در این شهر از برکات است.

وی خاطرنشان کرد: اسلام دینی نیست که فقط احکام جزئی نماز و … را بگوید بلکه باید در همه جای زندگی در حوزه های مختلف اعم از ورزش، گردشگری، پزشکی و .. بروز شود و حرف جدید داشته باشد؛ آداب و زندگی اسلامی باید نشان داده شود که با سبک زندگی غربی ها فرق دارد و این یک امتیاز است.

آقا تهرانی بیان کرد: اسلام و سبک زندگی به روش مسلمان بودن باید در همه جای زندگی ورود پیدا کند و تفاوت آن نشان داده شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بر تقویت حوزه های علمیه تاکید کرد و گفت: طلبه های امروز باید به روز باشند نه طلبه ۵۰۰ سال پیش، طلبه ها باید اصول دینی و اسلامی در همه حوزه ها را تبیین کنند.

وی عنوان کرد: برای بررسی نقاط ضعف و مشکلات شهرستان به رفسنجان آمدیم و برای حل این مشکلات راه حل ارائه می دهیم.

شاهرخ مشهدی

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه