logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در نشست با مدیران برقی مطرح شد؛

تذکر استاندار بوشهر به مدیران شرکت برق

تذکر استاندار بوشهر به مدیران شرکت برق
محمدی‌زاده گفت: از مدیران شرکت برق منطقه ای بوشهر و فارس می خواهیم تا قبل از فصل تابستان مشکلات موجود برای تامین برق ایمن در استان بوشهر را سامان دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ار سپاس، محمدی زاده استاندار بوشهر در نشست با مدیران شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر گفت: شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر تدابیر و اقدامات لازم را برای تامین برق ایمن در استان بوشهر به ویژه برای فصل تابستان بیاندیشد و پروژه های نیمه تمام خود در استان را هم تکمیل کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

محمدی‌زاده اظهار کرد: با وجود تولید بیش از ۵ هزار مگاوات برق در استان بوشهر، زیبنده نیست همچنان استان بوشهر به ویژه در فصل تابستان با مشکل برق مواجه باشد.

,

وی تاکید کرد: از مدیران شرکت برق منطقه ای بوشهر و فارس می خواهیم تا قبل از فصل تابستان مشکلات موجود برای تامین برق ایمن در استان بوشهر را سامان دهند.

,

استاندار بوشهر عنوان کرد: قطعی و بروز مشکلات تامین برق علاوه بر بروز مشکلات برای مردم، فعالان اقتصادی و صنعتگران را هم با مشکل مواجه خواهد کرد به طوری که هم اکنون ۱۰ هزرا هکتار مزرعه پرورش میگوی استان اگر با مشکل برق مواجه شوند، تولید، اشتغال و صادرات استان هم با موانع زیادی رو به رو می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه