اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

دغدغه این روزهای کاسبان سیستان و بلوچستان؛

کسبه بی‌دفاع در برابر سرمای زمستان/ ۸۰ لیتر نفت، سهم سالانه کسبه از فرآورده‌های سوختی!

کسبه بی‌دفاع در برابر سرمای زمستان/ ۸۰ لیتر نفت، سهم سالانه کسبه از فرآورده‌های سوختی!
در حالی سوز و سرما در استخوان‌های‌ کسبه سیستان و بلوچستان فرو می‌رود که با مشکل تامین نفت مواجه شده و در این روزهای سرد به سختی مغازه های خود را گرم می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، کسبه سیستان و بلوچستان به ویژه در کلانشهر زاهدان در حالی روزهای سرد و سختی را در محل کسب و کار خود سپری می‌کنند که با مشکل تامین نفت مواجه شده و در این روزهای سرد به سختی مغازه‌های خود را گرم می کنند.

شماری از این افراد ضمن گلایه از متولیان امر گفتند: پاسکاری اصناف از یک اداره به اداره دیگر کلافه کننده بوده و این میزان سهمیه کفاف فصل زمستان و تامین گرمای محل کسب و کار را نمی کند.

به اذعان کسبه، عدم گاز رسانی به تمام نقاط شهر معضلی است که متولیان باید به تسریع آن دامن زده تا از معضلات کسبه پیرامون تامین سوخت زمستانی کاسته شود.

متولیان امر با کسبه همکاری داشته باشند

سید‌علی میر‌حسینی، رئیس خانه اصناف مرکز سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما پیرامون مطالبه تامین سوخت زمستانی کسبه بیان کرد: موضوع درخواست فرآورده برای اصناف به سال 97 مربوط می شود، از آنجایی که کسبه هزینه عوارض، مالیات، تامین اجتماعی را پرداخت کرده و نهایت هماهنگی را در عرصه های مختلف داشته و در تمامی عرصه های حضور دارند شایسته نیست برای دریافت 80 لیتر سهمیه سوخت زمستانی معطلی کشیده و متحمل رنج شوند.

وی افزود: از آنجایی که کسبه در حال ارائه خدمت به شهروندان هستند با توجه به برودت هوای سرد برای ارائه هر چه بهتر خدمات باید رفاهیات آنها تامین شود، که موضوع سهمیه سوخت حداقل مطالبه این قشر برای تامین سوخت مصرفی موردنیاز در فصل سرد سال است.

این مسئول ادامه داد: معطلی و بروکراسی های وقت گیر برای مراجعه کسبه به شرکت نفت، شرکت گاز، سازمان صمت و یا مراجعه به کافی نت جهت ثبت‌نام آن هم برای کسبه ای که به علت شیوع ویروس کرونا دوسال تحت فشار بوده و اکنون با شیوع سویه های جدید باید در صف دریافت سهمیه نفت باشند، شایسته نبوده و می طلبد متولیان امر در این زمینه مساعدت بیشتری با این قشر زحمتکش داشته باشند.

وی تصریح کرد: این سختگیری و معطلی در حالیست که نهایتا تا یکسال آینده که روندگازکشی در کلانشهر زاهدان کامل شود همگان از نعمت گازشهری برخوردار می شوند و نیازی به نفت نخواهد بود.

میرحسینی گفت: تقاضای هرساله ما برای دریافت سهمیه فرآورده کسبه بر حسب لیست بوده که شرکت نفت پس رصد و بررسی های لازم که لیست خارج از قاعده نباشد، آن را تایید کرده و سپس سهمیه تخصیص می‌یافت تا واحد صنفی ما با مراجعه به نزدیکترین شعبه نفت اقدام به دریافت سوخت زمستانی کند؛ اما هم اینک طی سه سالی که شرکت گاز جهت تکمیل روندگازرسانی شهر ورود پیدا کرده این معضل بیش از پیش گریبانگیر کسبه شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, متولیان امر با کسبه همکاری داشته باشند, متولیان امر با کسبه همکاری داشته باشند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه