logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج حقوقدانان استان:

پویش «زندان جای مادران نیست» در لرستان برگزار می‌شود

پویش «زندان جای مادران نیست» در لرستان برگزار می‌شود
جعفری گفت: همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) پویش «زندان جای مادران نیست» در لرستان برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فیروز جعفری در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: با توجه به این که در مناسبت های مختلف، خیرین برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد مالی کمک می کنند، در همین راستا همزمان با ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر، پویش «زندان جای مادران نیست» در لرستان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: اولویت آزادسازی زنان زندانی جرائم غیر عمد مالی با مادران است، از خیرین و افرادی که می توانند در این پویش همکاری نمایند، دعوت می شود در این پویش شرکت کنند تا بتوان تعدادی از بانوان زندانی را آزاد کرد و به آغوش خانواده بازگرداند.

,

مسئول بسیج حقوقدانان لرستان تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۲۴ زندانی جرائم غیرعمد مالی از زندان آزاد شده که از این تعداد حدود ۱۰ نفر خانم بوده اند.

,

جعفری بیان کرد: خیرین در آزادسازی این تعداد زندانی بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک کرده اند که امیدواریم در این پویش نیز خیرین همکاری لازم را داشته باشند تا تعدادی دیگر از زنان زندانی به مناسبت هفته مقام مادر از زندان آزاد شوند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه