logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس پلیس آگاهی سیستان وبلوچستان خبر داد؛

قتل مسلحانه زوج میانسال توسط فرد ناشناس در زاهدان

قتل مسلحانه زوج میانسال توسط فرد ناشناس در زاهدان
ابراهیم ملاشاهی از قتل زن و شوهری میانسال توسط فرد مسلح ناشناس در خیابان سیستانی زاهدان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم ملاشاهی در گفتگو با عصرهامون بیان کرد: ساعت ۲۲:۲۰ یکشنبه شب در پی تماس با مرکز فوریتهای پلیسی۱۱۰ و اعلام قتل مسلحانه زوجی میانسال داخل منزلشان در خیابان فرخی سیستانی زاهدان سریعا کارآگاهان پلیس آگاهی استان در صحنه حاضر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با حضور در صحنه با اجساد مردی ۵۷ ساله و همسر ۵۱ ساله اش که آثار اصابت گلوله بر سر و صورت مشهود بود رو به رو و در بررسی ها مشخص شد عروس آنها نیز بر اثر اصابت گلوله مجروح شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچسان تصریح کرد: در تحقیقات از دیگر ساکنان منزل (یک پسر و ۳ دختر مقتولان) مشخص شد که فرد مسلح ناشناسی با لباس محلی و سر و صورتی پوشیده، پس از ورود به داخل منزل با تهدید اسلحه کلاش قصد سرقت زیورآلات ساکنان را داشته با داد و فریاد اهالی به سمت آنها شلیک و پس از به قتل رساندن این زوج و مجروح ساختن عروسشان سوئیچ خودروی پژو پارس آنها را که به دیوار آویزان بوده برداشته و با سرقت خودرو از داخل حیاط متواری میشود.

سرهنگ ملاشاهی با اشاره به انتقال سریع فرد مجروح شده به بیمارستان خاطر نشان: با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله پس از وقوع این جنایت تحقیقات تخصصی پلیس برای شناسایی و دستگیری قاتل آغازشد که به محض حصول نتیجه اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه