logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح چهارمحال و بختیاری:

سربازان متواری درصورت بازگشت به خدمت تسهیلات می‌گیرند

سربازان متواری درصورت بازگشت به خدمت تسهیلات می‌گیرند
مانیان گفت: اگر سربازان متواری از خدمت مراجعه کنند می‌توانند از تسهیلات و معافیت از کیفر و یا مجازات بسیار خفیف نسبت به بازگشت به یگان‌های نظامی برخوردار شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس مانیان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: این سازمان براساس اصل 172 قانون اساسی وظیفه رسیدگی به جرائم خاص نظامی و انتظامی نیروهای مسلح را عهده‌دار است.
 
وی با بیان اینکه سازمان قضایی نیروهای مسلح استان به تاسی از چارت سازمانی که تعریف شده در حوزه دادسرا و محاکم نظامی مشغول خدمات‌دهی به هم‌استانی‌ها است و در دو حوزه فعالیت‌ها تعریف شده است، اما در اصل پیشگیری از جرائم در دستور کار ما قرار دارد.
 
مانیان بیان داشت: با آگاه‌سازی مجموعه نیروهای نظامی و انتظامی استان در سال 1400 با کاهش 25 درصدی ورودی فرار از خدمت مواجهیم و در سایر جرایم هم کاهش چشمگیری داریم.
 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح چهارمحال و بختیاری یادآور شد: این سازمان به‌عنوان مبدع طرح "بازگشت به سنگر سربازان وظیفه متواری از خدمت"، این طرح را پیشنهاد و عملیاتی کرد و در سایر استان‌ها هم بازنویسی و درحال اجرا است.
 
وی با تاکید بر اینکه انتظار ما از اصحاب رسانه این است که اطلاع‌رسانی درخصوص ارائه تسهیلات در طرح بازگشت به خدمت سربازان وظیفه را صورت دهند گفت: اگر سربازان متواری از خدمت مراجعه کنند می‌توانند از تسهیلات و معافیت از کیفر و یا مجازات بسیار خفیف نسبت به بازگشت به یگان‌های نظامی برخوردار شوند.
 
مانیان با اشاره به امور مددجویان نظامی خاطرنشان کرد: در حوزه نگهداری نظامیان و نظارت بر اجرای احکام حبس نظامیان تمهیدات قانونی خاصی دیده شده است و بند نظامیان و بند مددجویان در سازمان زندان‌های استان‌ها تعریف شده است، همچنین ما طرحی را از دو سال قبل آغاز کردیم که طی آن اجزای قرآن را حفظ کرده و در راستای اعزام به مرخصی‌های تشویقی از آن استفاده می‌شود و حتی یک مورذد حفظ کامل قرآن را داشتیم که منجر به آزادی شد.
 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: بازرسی دوره‌ای از ضابطین خاص نیروهای مسلح یکی دیگر از اقداماتی است که این سازمان در دستورکار خود دارد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه