اخبار داغ

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان:

۲۳۰۰ تن برنج و شکر در لرستان توزیع می‌شود

۲۳۰۰ تن برنج و شکر در لرستان توزیع می‌شود
بیرانوند گفت: در راستای تنظیم بازار، ۲۳۰۰ تن برنج و شکر در لرستان توزیع می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت بیرانوند در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: با توجه به ماه های پایانی سال، سهمیه دو هزار و ۳۰۰ تنی برنج و شکر برای استان لرستان در نظر گرفته شد که دسترسی بهتر شهروندان به کالاهای اساسی، هدف تامین بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,

وی افزود: در همین راستا هزار و ۶۰۰ تن برنج در حال توزیع است که قیمت برنج هندی هر کیلو ۲۴ هزار تومان، پاکستانی ۲۵ هزار تومان و تایلندی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است، همچنین ۳۰۰ تن شکر مصارف خانگی و ۴۰۰ تن مصارف صنعتی تامین شده که قیمت شکر با ۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد که بخشی از این کالاها در حال توزیع می باشد.

,

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان تصریح کرد: علاوه بر سهمیه ای که هم اکنون در حال توزیع است، سهمیه جدیدی متناسب با نیاز بازار استان در نظر گرفته شده که در روزهای پایانی سال توزیع می شود.

,

بیرانوند عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون شش هزار و ۹۳ تن برنج و پنج هزار و ۱۶۰ تن شکر در استان تامین شده است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه