logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی با هدف تسهیلگری و رفع موانع

بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی با هدف تسهیلگری و رفع موانع
مدیر کلینیک صنعتی سازمان بسیج مهندسین صنعتی و معدن سپاه فتح از بازدید میدانی واحد‌های تولیدی با هدف تسهیلگری و رفع موانع خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس ساعاتی پیش مدیر کلینیک صنعتی سازمان بسیج مهندسین صنعتی و معدن سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد  از واحد‌های تولیدی دشت روم بویراحمد با هدف تسهیلگری و رفع موانع تولید بازید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

احسان باقری دذ این بازدید گفت: بازدید میدانی و برگزاری نشست بررسی موانع و مشکلات واحد تولیدی تعاونی 2824 کیک و کلوچه نیما در ناحیه صنعتی امیرآباد دشتروم به همت کلینیک صنعتی، سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه فتح با همراهی سازمان بسیج کارگری و اصناف، کارشناسان و مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، معاونت نظارت و ارزیابی بانک صنعت ومعدن، شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با هدف راه اندازی مجدد این واحد تولیدی در هشتمین روز دهه مبارک فجر انجام شد.

,

مدیر کلینیک صنعتی سازمان بسیج مهندسین صنعتی و معدن سپاه فتح افزود : در این بازدید میدانی که با حضور مدیر واحد تولیدی و نمایندگان تام الاختیار هر دستگاه انجام شد با بررسی و راهکارهایی مصوب گردید که در صورت اجرایی و عملیاتی شدن منجر به گره گشایی و حل معضل این واحد تولیدی خواهد شد .

,

باقری ابراز داشت: با تعامل وهم افزایی بین دستگاهی و همراهی مجموعه معاونت غذا دارو، بانک صنعت استان در آینده نزدیک شاهد راه اندازی این واحد تولیدی خواهیم بود.

,

وی در پایان گفت: با توجه به سیاست کلان مجموعه سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن در تسهیلگری و تلاش در جهت پیگیری و رفع موانع تولید که قبلاً نیز پایش و بررسی مسائل و مشکلات تعداد کثیری از واحد‌های صنعتی و معدنی استان در سالهای گذشته تاکنون رصد گردیده در چارچوب سیاست‌های تسهیلگری یاد شده با تکمیل تیم کلنیک و استفاده از ظرفیت بسیجیان تحصیلکرده و دانشگاهها در آینده نزدیک شاهد حضور موثر و مستمر میدانی اعضای کلنیک در واحد‌های تولیدی خواهیم بود.

,

 

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه