logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

واریز سود سهام عدالت از اول اسفند

واریز سود سهام عدالت از اول اسفند
سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی گفت:‌ سود سهام عدالت از اول اسفندماه به حساب دارندگان واریز می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر حیدری سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، با بیان اینکه سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۹۹ از اول اسفندماه به حساب مشمولان و دارندگان سهام عدالت واریز می‌شود، گفت: سهامداران عدالت در روش غیرمستقیم از فروش سهام خودداری کنند، چون شرط واریز سود این است که افراد تا اول اسفندماه سهامدار باشند و اگر در این مدت سهام خود را بفروشند، سود سهام به دارنده جدید تعلق می‌گیرد.

وی گفت:‌ در حال حاضر ارزش سهام عدالت به خاطر ریزش بازار به زیر قیمت اسمی قرار گرفته است، بنابراین اگر سهامداران عدالت در روش غیرمستقیم بخواهند سهام خود را بفروشند، اولاً با حدود ۵۰ درصد زیان می‌فروشند، ثانیاً از سود عملکرد سال ۹۹ که در اسفندماه سال جاری واریز می‌شود، محروم می‌شوند.

به گفته سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، در حال حاضر به دلیل بلاتکلیفی بازارگردانی سهام عدالت و عدم برگزاری مجامع شرکت‌ها و عدم افزایش سرمایه شرکت‌ها، قیمت سهام عدالت به زیر ارزش اسمی افتاده است، اما این سهام واقعا از پرتفوی ارزنده برخوردار است و باید سهامداران عدالت آن را نگه دارند.

حیدری تأکید کرد:‌ سهام عدالت یک دارایی برای نگهداری است که از محل عایدی آن باید استفاده شود و نباید این سهام به قیمت پایین فروخته شود.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در مورد اینکه آیا برای دریافت سود سهام عدالت، افراد باید سجامی شوند گفت: نیازی به هیچ اقدامی نیست و همان اطلاعات شماره حسابی که سالهای قبل به سازمان خصوصی‌سازی اعلام شده یا کسانی که در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی شماره حساب اعلام کرده‌اند، سود آنها امسال به صورت متمرکز و از طریق سازمان خصوصی‌سازی واریز می‌شود و بنابراین نیاز به مراجعه به هیچ‌جایی نیست.

حیدری در مورد سود سهام عدالت متوفیان گفت: سود افراد فوت شده سهام عدالت در حساب‌شان باقی می‌ماند تا زمانی که تکلیف فوت‌شدگان کلاً روشن شود و انتقال قهری سهام برای ورثه انجام شود که در آن صورت هریک از ورثه به تناسب سهم خود، سود افراد متوفی را دریافت خواهند کرد. بنابراین برای سود افراد متوفی هم نیازی به مراجه به جایی نیست.

شایان ذکر است، پیش از این رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرده بود که سود دارندگان سهام عدالت به ارزش اسمی ۵۳۲ هزار تومانی بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است و سود سهام یک‌میلیون تومانی حدود دو برابر این رقم خواهد بود که از اول اسفند به حساب دارندگان سهام عدالت واریز می‌شود.در حال حاضر ۴۹ میلیون سهامدار عدالت در کشور وجود دارد که ۳۰ میلیون نفر روش مدیریت غیرمستقیم و ۱۹ میلیون نفر روش مدیریت مستقیم را برگزیده‌اند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


منبع: فارس

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه