اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نماینده نور و محمودآباد اعلام کرد؛

اهتمام جدی دولت و مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی/ رفع مشکلات اقتصادی در اولویت باشد

اهتمام جدی دولت و مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی/ رفع مشکلات اقتصادی در اولویت باشد
ولی‌الله فرزانه گفت: با همه شرایط بد اقتصادی با همکاری دولت و مردم شاهد توسعه و آبادانی در کشور هستیم و امیدواریم با اتحاد و همدلی هرچه زودتر شاهد رفع مشکلات اقتصادی در کشور باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ولی‌الله فرزانه صبح امروز در آیین افتتاح پروژه‌های اصلاح شبکه توزیع برق و اجرای طرح سیم به کابل در روستاهای میرنا،ایرکا، سعادت ‌آباد، کچلده و پروژه جابجایی شبکه هوایی، اصلاح پست و سیم به کابل به روستای گیلانده به مشارکت دولت و مجلس اشاره کرد و افزود: طرح بهارستان با مشارکت دهیاری و شوراها در روستاها و امور توزیع برق برای رفع و کاهش مشکلات مردم در بخش چمستان به بهره‌برداری رسید.
وی با اشاره به وابستگی مردم به تکنولوژی در زندگی افزود: پروژه‌های بزرگی با همت مردم، دهیاران و شوراهای اسلامی، فرمانداران، دستگاه‌های اجرایی، بخشداران در دهه فجر اجرایی شد که در این راستا شاهد یکی از مهمترین پروژه‌ها در حوزه توزیع برق در شهرستان به ویژه در روستاها هستیم.
نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت با اشاره به اختصاص مبلغ هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در طرح بهارستان برای شهرستان نور افزود: روستاهایی که طرح هادی اجرا می‌کنند با مشکل جابجایی تیر برق روبرو هستند و در اجرای طرح سیم به کابل همه روستاها تمایل به مشارکت دارند که امیدواریم با این همدلی و اتحاد شاهد رفع مشکلات و ترقی در روستاها باشیم.
فرزانه با اشاره به فشار اقتصادی دشمنان استعمارگر بر ایران اسلامی تأکید کرد: دشمنان با اوج فشار خارجی، سفره مردم را نشانه گرفتند تا با ناراضی کردن مردم، به اهداف شوم خود برسند اما با همه شرایط بد اقتصادی با همکاری دولت و مردم شاهد توسعه و آبادانی در کشور هستیم و امیدواریم با اتحاد و همدلی هرچه زودتر شاهد رفع مشکلات اقتصادی در کشور باشیم.
مدیر امور توزیع برق شهرستان نور نیز اظهارکرد: این پروژه‌ها از اعتبارات بهارستان شامل مرمت و بهسازی شبکه‌های روستایی است که با مشارکت دهیاری و شورای اسلامی روستاها اجرایی شد.
علی اکبر ترخان با اشاره به پروژه گیلانده افزود: مقداری از شبکه‌ها در داخل زمین کشاورزی است که در فازهای بعدی با مشارکت، این زمین‌ها آزادسازی می‌شود.
مدیر توزیع برق شهرستان نور با اشاره به افتتاح پروژه های برق در بخش چمستان خاطرنشان کرد: پروژه‌های اصلاح شبکه توزیع برق روستاهای ایرکا ، میرنا، سعادت آباد و کچلده به طول هفت هزار متر و اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و جابه‌جایی شبکه هوایی اصلاح پست سیم به کابل روستای گیلانده به طول ۱۵۰۰ و با اعتباری بالغ بر ۷۵۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
این مسئول با اشاره به خدمت رسانی در روستای گیلانده بیان کرد: ۱۲ اصله شبکه ۲۰ کیلو ولت، هادی روکش دار و حدود ۱۵۰۰ متر کابل خودنگهدار برای تقویت و توسعه در حوزه برق در روستای گیلانده استفاده شد.
ترخان با اشاره به اینکه هادی روکش دار نسل جدیدی از سیم‌های ۲۰ کیلوولت است که مانند نسل جدید کابل خودنگهدار برای شبکه فشار ضعیف به کار برده می‌شود، تأکید کرد: از مزایای استفاده از هادی روکش دار در شبکه ۲۰ کیلوولت کاهش اتصالات است.
وی اظهار کرد: با همت شورای اسلامی و دهیاری گیلانده ۵۰۰ متر از شبکه، تبدیل به هادی روکش دار شد که با اجرای این پروژه شبکه‌های توزیع برق فضای کمتری اشغال می‌کنند.
مدیر توزیع برق شهرستان نور با اشاره به تعمیر، مرمت و بهسازی شبکه ۲۰ کیلوولت و جابجایی سه دستگاه ترانس در روستای گیلانده افزود: اجرای این پروژه سبب شد تا شبکه پس از سال‌ها استاندارد لازم را کسب کند و با کابل خودنگهدار از ضعف ولتاژ جلوگیری و برق مردم روستا در شرایط جوی به علت افزایش مقاومت رشته‌های سیم و کابل فولادی در این پروژه پایدار و مانع پارگی سیم و کابل‌های برق می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه