logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

قول مدیرکل ورزش مازندران برطرف شدن دغدغه‌های حسن یزدانی/ رنگرز: هر کاری برای یزدانی انجام شود، از نظر من هیچ کاری صورت نگرفته است

قول مدیرکل ورزش مازندران برطرف شدن دغدغه‌های حسن یزدانی/ رنگرز: هر کاری برای یزدانی انجام شود، از نظر من هیچ کاری صورت نگرفته است
مدیرکل ورزش استان مازندران قول داد که برای اینکه سایر قهرمانان ورزشی نیز همچون حسن یزدانی از ظرفیت خودشان در حوزه تخصصی‌شان استفاده کنند، دغدغه‌های قهرمان جهان و المپیک برطرف خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن رنگرز مدیرکل ورزش استان مازندران درخصوص افتتاح مجموعه ورزشی حسن یزدانی در جویبار اظهار داشت: حسن یزدانی قهرمانی است که از صفات اخلاقی ویژه‌ای برخوردار است و کاپیتان جوانمرد و با اخلاق کشتی ما محسوب می‌شود که 7 نشان طلا و نقره و برنز المپیک و جهان را در کارنامه دارد و رسیدن به این مهم کار بسیار دشواری است. او تنها ورزشکاری است که می‌توان به سومین نشان المپیکش هم خوشبین و امیدوار باشیم از این رو هر کاری هم برای او انجام شود از نظر من هیچ کاری صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: آن چیزی که از نگاه من اتفاق مبارکی است، این است که حسن یزدانی از اندوخته اعتباری و دستاورد مالی خودش و با بهرمندی از تسهیلات بانکی، زیرساختی را ایجاد کرده که به افزایش سرانه ورزش کشور هم کمک می‌کند. ضمن اینکه این مجموعه می‌تواند مکانی برای انتقال تجربیات خودش نیز باشد. من به عنوان خادم ورزش مازندران، همه گونه پیگیری انجام خواهم داد تا آن چیزی که طبق قانون امکان پذیر است در خصوص اجاره زمین صورت بگیرد.

,

قهرمان سابق کشتی فرنگی جهان که با برنامه دایره طلایی صحبت می کرد، در خاتمه گفت: الحمدا... استاندار و نمایندگان شهرستان همه در حاشیه آیین افتتاح خانه کشتی جهان پهلوان حسن یزدانی مصمم شدند که دغذغه حسن یزدانی و پدرش در زمینه اجاره زمین که درست هم هست، برطرف شود. این قول را می‌دهم برای اینکه این کار قشنگ مستمر شود و فتح بابی برای باقی قهرمانان کشور باشد که ظرفیت خودشان را برای حوزه تصصی خود هزینه کنند، مطمئن باشید دغذغه حسن یزدانی به بهترین شکل برطرف می‌شود.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه