logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امیدوارم دلیل این بلاتکلیفی فشارهای بیرون از وزارت نباشد

باقری: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شوید/ ریاست مرادی بر فدراسیون غیرقانونی بود

باقری: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شوید/ ریاست مرادی بر فدراسیون غیرقانونی بود
سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری گفت: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شوید و وزارت ورزش باید در این باره جواب منطقی و مستندی ارائه کند.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کوروش باقری سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری درباره شرایط این روزهای وزنه برداری اظهار داشت: وضعیت وزنه برداری را باید از پولادگر جویا شد؛ شرایط نرمال نیست و وزارت ورزش باید در این باره جواب منطقی و مستندی ارائه کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به ریاست علی مرادی در فدراسیون گفت: معتقد هستم ریاست علی مرادی غیرقانونی بوده طی این ۲ سال و مفاد اساس‌نامه نصف + یک رعایت نشد و تاکنون هم جوابی داده نشده. درباره بازنشستگی‌اش استنادم به نامه وزارت‌خانه بوده و بعید است که مسئول این کار بدون تحقیق کاری کرده باشد.

,

وی افزود: طی یک ساعت می‌شود سنوات را درآورد، چرا مسئولین دست به عصا هستند؟ امیدوارم دلیلش فشارهای بیرون از وزارت نباشد.

,

باقری با انتقاد از شرایط موجود بیان کرد: نگرانی ما برای تیم ملی وزنه اثری ندارد، موضوع به رئیس بازنشسته فدراسیون و وزارت‌خانه ربط دارد اما همه‌چیز روشن و مبرهن است. تمام ایده‌های آقای مرادی تاکنون اجرا شده و نباید همه تا آخر عمر رئیس و سرمربی باشند؛ دیگر برخی‌ها پیشکسوت شده‌اند. باید از منیت‌ها بگذریم و هر چیزی دورانی دارد. یادمان رفته برای خدمت آمده‌ایم و نگاه‌ها شخصی شده.

,

سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری با اشاره به پروژه تاریخ شفاهی ورزش ایران گفت: تاریخ شفاهی یکی از کارهای ماندگار صالحی‌امیری بوده و امیدوارم در ارائه و بازتاب این آثار نگاه شخصی وجود نداشته باشد تا اجر کار ماندنی شود. این امر باعث می‌شود تا آیندگان هم از ورزش ملی باخبر باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه