logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس‌جمهور دوحه را به مقصد تهران ترک کرد

رئیس‌جمهور دوحه را به مقصد تهران ترک کرد
آیت‌الله رئیسی پس از دیدار رسمی با امیر قطر و شرکت در ششمین مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز (GECF) قطر را به مقصد ایران ترک کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جریان سفر دو روزه به قطر که به دعوت رسمی امیر قطر انجام شد، پس از استقبال رسمی در دیوان امیری، با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی دیدار و گفتگو کرد.

نخست وزیران قطر و ترینیداد و توباگو و وزیر امور خارجه ونزوئلا در عصر روز دوشنبه با آیت الله رئیسی ملاقات کردند و نشست صمیمی با ایرانیان مقیم قطر دیگر برنامه‌ رئیسی در روز نخست سفر به دوحه بود.

رئیس جمهور در دومین روز از سفر خود، پس از شرکت و سخنرانی در ششمین مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز، با روسای جمهور الجزایر، موزامبیک و گینه استوایی نیز دیدار و گفتگو کرد.

دیدار و گفتگو با جمع کثیری از تجار قطری و ایرانی که با حضور وزرای امور خارجه، نیرو و صنعت، معدن و تجارت کشورمان و نیز وزیر تجارت قطر برگزار شد نیز پایان‌بخش برنامه‌های سفر آیت‌الله رئیسی به قطر بود.

در جریان این سفر علاوه بر ۱۴ سند همکاری با قطر یک تفاهم نامه در حوزه انرژی نیز با ونزوئلا به امضا رسید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه