اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس فدراسیون قایقرانی:

بسیج نگاهی ویژه به اخلاق‌مداری در ورزش دارد

بسیج نگاهی ویژه به اخلاق‌مداری در ورزش دارد
رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: بسیج در عرصه ورزش نگاه اخلاق‌مداری دارد که مورد نیاز امروز جامعه ورزش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، غلامرضا امینی رئیس فدراسیون قایقرانی در گفتگو با سایت سازمان تربیت بدنی بسیج گفت: بسیج رفتاری بسیار خوب و معقول با ورزش دارد، خصوصا در حوزه قایقرانی که رشته ای کاربردی در نیروهای مسلح است.باتوجه به بیانات رهبری و تاکید ایشان بر کاربردی بودن رشته قایقرانی، همکاری های خوبی با بسیج در این زمینه داشته ایم. درجلسات متعددی که با مسئولان ورزش بسیج، به خصوص سردار یزدانی داشته ایم، مقرر شده پایگاهی برای آقایان تشکیل شود. مسئله ای که می تواند در پیشترفت هرچه بیشتر رشته قایقرانی تاثیر بسزایی داشته باشد. این البته سوای حضور بسیج درمسابقات قایقرانی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا، ,

 

,

رئیس فدراسیون قایقرانی ادامه داد: حضور بسیج در حوزه ورزش طی چند سال گذشته بسیار پررنگ بوده است. برگزاری مسابقات در رده‌های سنی مختلف در حوزه‌های ورزشی از جمله عملکرد مثبت و قابل تقدیر این ارگان بوده که باعث پیشرفت و توسعه ورزش خصوصا در مناطق محروم شده است.

,

 

,

امینی اظهار داشت: نقش بسیج اما می تواند در توسعه ورزش به مراتب بیش از این باشد. ظرفیت های این ارگان بسیار بالاست و با توجه به ارتباط نزدیکی که با جوانان دارد می تواند استعدادهای ورزشی را شناسایی و آنها را برای حضور در مسابقات مهم آماده کند و در واقع بسیج می تواند در نقش یک استعداد یاب عمل کند. خصوصا که توجه ویژه‌ای به ورزش پایه دارد. مقوله‌ای که در دیگر ارگانها و حتی فدراسیون‌ها کمتر به آن توجه می‌شود.

,

 

,

وی تصریح کرد: باوجود تلاش‌های بسیج در توسعه ورزش، مهم ترین نقش آن می تواند در فرهنگ سازی و اخلاق مداری ورزش باشد. شاید نتیجه‌گرا بودن فدراسیون‌ها باعث شده باشد که توجه به اخلاق در اولویت های بعدی قرار بگیرد اما بدون شک برای بسیج اخلاق اولویت اول است و آنچه که در فدراسیون ها ساده به آن نگریسته می‌شود، از نگاه بسیج بسیار مهم است و توجه خاصی به آن می شود. خصوصا که در دین ما به اخلاق مداری، فراوان توصیه شده است و بسیج به نهادینه کردن فرهنگ اسلامی بیش از هر مقوله دیگری توجه دارد و ورزش، بهترین بستر برای پیاده کردن این فرهنگ غنی اسلامی است.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه