logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در قالب طرح شهید سلیمانی انجام می‌شود؛

تشدید مراقبت‌های بهداشتی مقابله با کرونا در مرزها و پایانه‌های مرزیِ سیستان و بلوچستان/ آمادگی کامل جمعیت هلال احمر در ایام نوروز

تشدید مراقبت‌های بهداشتی مقابله با کرونا در مرزها و پایانه‌های مرزیِ سیستان و بلوچستان/ آمادگی کامل جمعیت هلال احمر در ایام نوروز
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت:‌ امسال طرح نوروزی جمعیت هلال احمر در چهار محور طرح شهید سلیمانی ، غربالگری مبادی مرزی ، امداد و نجات و راهنمای مسافرین نوروزی اجرا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، علیرضا میربهاء الدین دقایقی قبل در جلسه ستاد ملی تسهیلات سفرهای نوروزی استان در محل استانداری سیستان و بلوچستان درباره اجرای طرح نوروزی جمعیت هلال احمر، بیان کرد: همانند سال گذشته طرح شهید سلیمانی با هدف پیشگیری و کنترل اپیدمی کووید ۱۹  و به منظور پایش سلامت مسافرین نوروزی در مبادی ورودی شهرها اجرایی می شود.

وی تصریح کرد: طرح مراقبت های بهداشتی در مرزهای مجاز و رسمی کشور از  ۱۵ اسفند سال گذشته  آغاز شده و تا پایان طرح تداوم خواهد داشت، در این طرح نیروهای عملیاتی این جمعیت در پایانه های مرزی میلک شهرستان هیرمند ، پایانه مرزی شهرستان میرجاوه و ریمدان در شهرستان دشتیاری مستقر هستند و نسبت به تب سنجی، انجام تست فوری و تست پی سی آر و ارائه آموزش های لازم در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا به مسافرین ورودی با همکاری مراکز بهداشت شهرستان اقدامات لازم را انجام می دهند.

این مسئول با اشاره به اینکه اجرای دو طرح فوق تاکنون در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بسیار کمک کننده بوده است، افزود: همه ساله طرح امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر با محوریت سفرهای نوروزی از حوالی ۲۵ اسفندماه آغاز و  تا پایان تعطیلات و حوالی ۱۵ فروردین ماه اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در قالب این طرح ۲۸ پست امداد و نجات شامل جاده‌ای، کوهستان، دریایی  ساحلی در سراسر استان و همچنین تیم واکنش سریع در مرکز استان جهت ارائه خدمات امدادی به آسیب دیدگان احتمالی آماده پاسخگویی می باشند.

به گفته مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان، تعدادی پایگاه امداد و نجات موقت با هماهنگی و مجوز صادره از سازمان امداد و نجات نیز فعال خواهند شد تا در امر ارائه خدمات امدادی به هموطنان انجام وظیفه کرده و  در این راستا جمعیت هلال احمر برای امدادرسانی به هر نوع حادثه جوی، ترافیکی احتمالی به شکل صددرصدی در ایام نوروز امادگی خواهد داشت.

این مسئول اظهار کرد: طرح راهنمای مسافرین نوروزی که به دلیل شیوع کرونا در سال گذشته اجرا نشد امسال در ورودی شهرهای استان با حضور اعضای جوان و داوطلب از تاریخ ۲۷ اسفند ماه فعال بوده  و در جهت ارائه خدمات به  مسافرین نوروزی انجام وظیفه می کند.

وی خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح به منظور حفظ سلامت مسافرین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی نسبت به پایش و کنترل واکسیناسیون در پایگاه های سلامت برنامه ها اجرایی خواهد شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان به بهره‌مندی از ظرفیت خانه‌های هلال در طرح نوروزی امسال اشاره کرد و افزود:‌ بازآموزی امدادگران، برنامه‌های توان افزایی و تجهیز پایگاه‌ها به اقلام بهداشتی از دیگر تمهیدات جمعیت هلال احمر  برای آمادگی در ایام نوروز به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه