logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر کشور:

سد«معشوره»پروژه جدی دولت است/افزایش ظرفیت پرورش آبزیان در «سیمره»

سد«معشوره»پروژه جدی دولت است/افزایش ظرفیت پرورش آبزیان در «سیمره»
وزیر کشور با تاکید بر اینکه سد «معشوره» جزو موضوعات جدی و در دستور کار دولت است، گفت: ظرفیت پرورش آبزیان در سد «سیمره» ارتقاء می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های شهرستان کوهدشت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در خصوص سد سیمره چند موضوع مطرح است، یکی اینکه سرمایه گذاری بیشتری در حوزه شیلات در این سد باید انجام شود، اظهار داشت: یک قرارداد اولیه با هزار تُن ظرفیت تولید آبزیان در این سد پیش بینی شده که با صحبتی که با مسئولان «اتکا» شد قرار شد این میزان را به ۲ هزار تُن ارتقا دهند.

بررسی افزایش ظرفیت آبگیری سد «سیمره»

وی با بیان اینکه مطالبه‌ای هست برای زمین‌های کشاورزی که آب سد سیمره برای این اراضی پمپاژ شود و آنها را پوشش دهد، تصریح کرد: در این رابطه باید با وزارت نیرو بحث شود و ببینیم سهمیه‌ای که می‌توانند اختصاص دهند چقدر هست.

وزیر کشور افزود: موضوع سوم حجم آبگیری سد است، سد سیمره ظرفیت این را دارد یک میلیارد مترمکعب بیشتر آبگیری شود و حتی تا کد ارتفاعی ۷۲۳ متر آبگیری شود و این می‌تواند یک میلیارد مترمکعب آب اضافه را جمع کند.

وحیدی یادآور شد: لازمه این امر این است که در برخی روستاهای اطراف سد زمین و خانه خریداری شود که یک منابعی نیاز دارد که باید تأمین شود، این موضوع هم در بازدید امروز مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت باغات «انار» کوهدشت

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه موضوع دیگر ظرفیت بزرگ حوزه باغات انار شهرستان کوهدشت است، اظهار داشت: نزدیک به ۱۲۰۰ هکتار باغات زیر کشت انار در این شهرستان وجود دارد اما متأسفانه صنایع تبدیلی کافی نیست، باید روی این کار کرد و ان شاالله این ظرفیت بسیار بزرگ را به کار بگیریم.

وزیر کشور تصریح کرد: چنین تمرکزی از باغات انار را در کشور نداریم، لذا این یک فرصت برای منطقه است که باید حداکثر استفاده از آن شود.

وحیدی با بیان اینکه امروز از پروژه بیمارستان شهرستان کوهدشت هم بازدید داشتیم، گفت: این بیمارستان ۲۰۰ تخته بود که امروز به ۲۵۰ تخت افزایش یافته و ۲۵ درصد پیشرفت دارد.

پیشرفت ۲۵ درصدی پروژه بیمارستان کوهدشت

وی با تاکید بر اینکه پروژه ساخت این بیمارستان رکود داشت که بعد از سفر هیئت دولت فعالیت آن شروع شده و قرار است دو ساله آن را تحویل دهند که این امر تأمین مالی لازم را می‌خواهد، افزود: البته در سفر رئیس جمهور به لرستان، ۲۰۰ میلیارد اعتبار برای این پروژه مصوب شده مابقی را هم باید با کمک بانک‌ها با استفاده از ماده ۵۶ قانون تأمین کنیم که با تأمین این اعتبارات کار سرعت بیشتری خواهد گرفت.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: پیمانکار و مشاوران این پروژه امروز حضور دارند و قول داده‌اند با سرعت مناسبی کار را جلو ببرند.

سد معشوره برای دوستان ما در وزارت نیرو به عنوان یک پروژه جدی مطرح است

وحیدی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با سد معشوره اظهار داشت: سد معشوره برای دوستان ما در وزارت نیرو به عنوان یک پروژه جدی مطرح است، در سفر رئیس جمهور هم مورد تاکید و تصویب قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این سد منابع مالی قابل توجهی می‌خواهد چون از قبل پیشرفت چندانی نداشته و با همه اتفاقات ۱۰ درصد پیشرفت داشته است، لذا سرمایه بزرگی می‌خواهد؛ تصریح کرد: باید تأمین منابع این پروژه را دنبال کنیم.

وزیر کشور یادآور شد: به هر حال این پروژه سدسازی جزو موضوعات جدی و در دستور کار دولت است؛ وزارت نیرو نسبت به موضوع حساسیت لازم را دارد و امیدواریم بتوانیم راهی برای تأمین منابع آن پیدا کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, بررسی افزایش ظرفیت آبگیری سد «سیمره»,
,
,
,
,
,
,
,
, ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت باغات «انار» کوهدشت,
,
,
,
,
,
,
,
, پیشرفت ۲۵ درصدی پروژه بیمارستان کوهدشت,
,
,
,
,
,
, سد معشوره برای دوستان ما در وزارت نیرو به عنوان یک پروژه جدی مطرح است,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه