logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه موقت اهل سنت گلشن:

شعبان؛ ماه پیامبر اکرم(ص)نامیده شده است/ جهاد تبیین بهترین ابزار برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن

شعبان؛ ماه پیامبر اکرم(ص)نامیده شده است/ جهاد تبیین بهترین ابزار برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن
مولوی مجیب الرحمن رئیسی گفت: ما در طول ۴۳سال گذشته، کار تبیینی بسیاری انجام داده‌ ایم ولی امروز این اقدام متفاوت‌ تر از قبل است؛ چون اکنون در مقابل یک جنگ ترکیبی از طرف دشمنان قرار داریم که جهاد تبیین اساس مقابله با این جنگ است و گستره وسیعی را در بر می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی مجیب الرحمن رئیسی امام جمعه موقت اهل سنت گلشن در گفت و گو با  عصرهامون، بیان کرد: ماه شعبان یکی از عزیزترین ماه‌های اسلامی و یادآور خاطره‌های بزرگ است که از همه مهم‌تر، خاطره میلاد مبارک سالار شهیدان کربلا، امام حسین(ع) که فضای این ماه را به بوی ولایت عطرآگین ساخته است.

وی افزود:فضیلت این ماه، همین بس که "شعبان"ماه پیامبر اکرم (ص) نامیده شده و هنگامی که آن حضرت هلال ماه را مشاهده می‌کرد، در سراسر مدینه ندا می‌داد که: ای مردم! این ماه، ماه من است، خدا رحمت کند کسی که مرا بر ماه من یاری دهد، یعنی آن را روزه بدارد.

امام جمعه موقت اهل سنت جالق ادامه داد: جهاد تبیین موضوعی است که ماه‌های اخیر در بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته است و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کرده‌اند.

مولوی رئیسی خاطر نشان کرد: ««جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضه‌ی قطعی و یک فریضه‌ی فوری است و هر کسی که می تواند باید آن را انجام دهد.

وی اذعان کرد: خطابی عمومی که همه افراد جامعه در جنگ رسانه‌ای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران، مخاطب آن هستند و می توانند ایفای نقش کنند؛ اگرچه مسئولین در این زمینه وظایف سنگین‌تری بر دوش دارند.

امام جمعه موقت اهل سنت گلشن ادامه داد: در بحث جهاد تبیین نباید فقط به دستاوردهای گذشته انقلاب بسنده کرد، بلکه باید چشم اندازهای آینده انقلاب و گام دوم انقلاب را نیز تبیین کنیم.

مولوی رئیسی گفت:ما در طول ۴۳سال گذشته، کار تبیینی بسیاری انجام داده‌ ایم ولی امروز این اقدام متفاوت‌ تر از قبل است، چون اکنون در مقابل یک جنگ ترکیبی از طرف دشمنان قرار داریم که جهاد تبیین اساس مقابله با این جنگ است و گستره وسیعی را در بر می‌گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه