اخبار داغ

سردار حسینی خبر داد؛

جان باختن ۲۰۲ نفر در تصادفات/ سهم حوادث ترافیکی در جاده ها

جان باختن ۲۰۲ نفر در تصادفات/ سهم حوادث ترافیکی در جاده ها
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا از جان باختن ۲۰۲ نفر در تصادفات خبر داد و گفت: ۷۵ درصد جان‌باختگان مربوط به تصادفات جاده‌ای و ۲۵ درصد دیگر مربوط به تصادفات شهری بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار تیمور حسینی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی گفت: همچنان محورهای شمالی- شرقی و محورهای متناهی به شهرهای زیارتی بیشترین حجم ترافیک را دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: در محورهای شمال غرب وضعیت جوی ناپایداری داریم که توصیه می‌شود افرادی که به این شهرها قصد سفر دارند لوازم ایمنی برای رانندگی کردن در شرایط بارانی و برفی را به همراه خود داشته باشند.

,

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بر اساس این آمار ۲۰۲ نفر تا این لحظه در تصادفات جان باخته‌اند و مهم‌ترین عامل تصادفات در این چند روز تعطیلی سرعت بالا، سبقت و عدم توجه به جلو بوده است.

,

وی خاطرنشان کرد: ۷۵ درصد جان‌باختگان مربوط به تصادفات جاده‌ای و ۲۵ درصد دیگر مربوط به تصادفات شهری بوده است.

,

انتهای پیام/

,

منبع:مهر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه