logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کره جنوبی 2 – ایران صفر؛

انتخابی جام جهانی فوتبال| نخستین شکست اسکوچیچ با یک بازی ضعیف و پراشتباه/ انتقام به سبک اژدها؛ صدر و رکورد را با هم دادیم

انتخابی جام جهانی فوتبال| نخستین شکست اسکوچیچ با یک بازی ضعیف و پراشتباه/ انتقام به سبک اژدها؛ صدر و رکورد را با هم دادیم
در ادامه رقابتهای انتخابی جام جهانی فوتبال تیم ملی ایران در سئول با ارائه یک بازی ضعیف و پراشتباه برابر کره جنوبی شکست خورد.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جنگ صعود کرده‌های گروه A در ورزشگاه جام جهانی سئول یک نبرد حیثیتی بود. دو تیم با وجود صعود زودهنگام برای این بازی نقشه های فراوانی داشتند.

کره‌ای‌ها که یک دهه اخیر در برابر فوتبال ایران همیشه ناکام بوده اند، قصد داشتند تا در این بازی به طلسم شکست های سریالی خود پایان دهند. از همین رو پائولو بنتو تهاجمی ترین ترکیب ممکن را با حضور تمامی لژیونرهای شاخص خود به زمین فرستاد. حضور 66 هزار تماشاگر کره ای در ورزشگاه ملی سئول حاکی از انگیزه های فراوان چشم بادامی ها برای برد نوبرانه مقابل ایران بود.

در مقابل ایران با سونامی کرونا و در غیاب 3 ستاره کلیدی و تاثیرگذار خود یعنی طارمی، جهانبخش، قدوس به سئول آمده بود و محرمی و عزت اللهی را نیز به دلیل محرومیت در اختیار نداشت و همین سبب شده بود تا اسکوچیچ ترکیب تیمش را در غیاب 5 بازیکن کلیدی و اصلی زیر و رو کرده و با یک ارنج و البته سیستم متفاوت تیمش را در زمین آرایش دهد. استفاده از 3 دفاع مرکزی در ترکیب اصلی یک چیدمان جدید برای تیم ملی بود.

بازی با برتری غیرمنتظره ایران آغاز شد و بازیکنان ایران با پرسینگ شدید در زمین حریف قصد داشتند تا با استفاده از اشتباهات حریف به دروازه میزبان نزدیک شوند. تاکتیک موثری که برتری را به ایران داد و در همان دقایق ایتدایی ایران دو بار روی دروازه حریف موقعیت ایجاد کرد.
بعد از فروکش کردن التهاب اولیه، کره تحت تاثیر حمایت تماشاگران پر سر و صدای خود بازی را در دست گرفت اما بازی کم اشتباه مدافعان ایران سبب شد تا تقریبا هیچ موقعیتی روی دروازه ایران خلق نشود. در مقابل ایران نیز با همان تاکتیک پرسینگ و استفاده از اشتباهات حریف و البته انتقال سریع توپ از دفاع به حمله کوشید تا به دروازه میزبان را تهدید کند.
در واپسین ثانیه های نیمه نخست شوت راه دور سون هیونگ مین با اشتباه فاحش امیر عابدزاده به درون دروازه غلتید تا ایران بازنده به رختکن برود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

تحت تاثیر شوک این گل بد، ایران در نیمه دوم را کاملا زیر فشار حریف آغاز کرد و اگر واکنش امیر عابدزاده نبود، در همان ثانیه نخست گل می خوردیم. در حالیکه انتظار می رفت ایران در نیمه دوم تغییر سیستم و تغییر تاکتیک دهد و به دروازه کره نزدیک شود، شاهد یک نمایش ضعیف و دور از انتظار بودیم و همین به کره اجازه داد تا به حملات منظم خود ادامه داده و خیلی زود گل دوم را به ثمر برساند. این بار نوبت خط دفاعی ما بود که اشتباه کند.

,

در ادامه کره جنوبی که به نتیجه دلخواه رسیده بود، بیشتر بازی را مدیریت کرد و تیم ما نیز آشکارا برنامه ای برای حمله و جبران مافات نداشت. در دقایق پایانی چند حمله احساسی ایران نیز به جایی نرسید تا در یک بازی ضعبف و پراشتباه اسکوچیچ نخستین شکست خود را روی نیمکت تیم ملی تجربه کند و کره نیز یک انتقام تمام عیار از ما بگیرد.

,

با این نتیجه علاوه بر شکسته شدن رکورد شکست ناپذیری ایران برابر حریف، صدر جدول را نیز به کره جنوبی واگذار کردیم.


کره جنوبی 2
گل: سون هیونگ مین (45+2) و کیم یونگ جئون (63)

ایران صفر
گل:-



کره جنوبی:
کیم سئونگ گیو، کیم جین سو، کیم مین جائه، جونگ وو یونگ، سون هیونگ مین، لی جائه سانگ، هوانگ هی چان، هوانگ یی جو، کیم یونگ وون، ونگ چانگ هون، کیم تائه وان
سرمربی: پائولو بنتو

ایران:
امیر عابدزاده، شجاع خلیل زاده (40- عارف غلامی)، سیدمجید حسینی، محمدحسین کنعانی زادگان، میلاد محمدی (46- مهدی مهدی پور)، امید نورافکن، احسان حاج صفی (64- اللهیار صیادمنش)، احمد نوراللهی، وحید امیری (88- کریم انصاری فرد)، علی قلی زاده، سردار آزمون (88- امیرحسین حسین زاده)
سرمربی: دراگان اسکوچیچ


انتهای پیام/

,
,
,
, کره جنوبی 2
گل: سون هیونگ مین (45+2) و کیم یونگ جئون (63)

ایران صفر
گل:-
, کره جنوبی 2,
,
,
,
,
,
,
, کره جنوبی:
کیم سئونگ گیو، کیم جین سو، کیم مین جائه، جونگ وو یونگ، سون هیونگ مین، لی جائه سانگ، هوانگ هی چان، هوانگ یی جو، کیم یونگ وون، ونگ چانگ هون، کیم تائه وان
سرمربی: پائولو بنتو

ایران:
امیر عابدزاده، شجاع خلیل زاده (40- عارف غلامی)، سیدمجید حسینی، محمدحسین کنعانی زادگان، میلاد محمدی (46- مهدی مهدی پور)، امید نورافکن، احسان حاج صفی (64- اللهیار صیادمنش)، احمد نوراللهی، وحید امیری (88- کریم انصاری فرد)، علی قلی زاده، سردار آزمون (88- امیرحسین حسین زاده)
سرمربی: دراگان اسکوچیچ
, کره جنوبی:,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه