فرمانده انتظامی هرسین خبر داد؛
۴ کشته و زخمی در تیراندازی مرگبار در هرسین/ ضارب کشته شد
علی عزیزیان گفت: در تیراندازی مرگبار یک فرد شرور در هرسین بر اثر اختلافات خانوادگی دو نفر کشته و دو نفردیگر زخمی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی عزیزیان در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار کرد: فردی دارای سابقه شرارت به دلیل اختلافات شخصی و با توجه به سوابقی که در پرونده داشته در ساعت ۳ بامداد امروز ۵ فروردین ۱۴۰۱ اقدام به قتل ۲ نفر و زخمی کزدن ۲ نفر دیگر در سه نقطه از شهرستان هرسین کرده است.
وی افزود: بلافاصله پلیس شهرستان با تمام توان وارد عمل شد و با اقدامات پلیسی ابتدا فرد شرور را شناسایی و نسبت به تعقیب و گریز وی اقدام کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان تصریح کرد: با توجه به اینکه از سوی فرد شرور به سمت مامورین تیراندازی صورت می گرفت و پس از متواری شدن و تعقیب و گریزهای طولانی فرد شرور وقتی که عرصه را برخود تنگ دید در یکی از کوچه های محلات قدیمی هرسین وارد یکی از منازل مسکونی که قبلا با آنها آشنایی داشت، شد. و اقدام به گروگانگیری ۶ نفر از اعضای این خانواده کرد.
عزیزیان گفت: از آنجاییکه حفظ جان گروگان ها برای پلیس در اولویت اول بود؛ پس از هماهنگی های انجام شده، گروه رهایی از گروگان یگان ویژه استان کرمانشاه به شهرستان فراخوانده شد و با مذاکرات طولانی مدت و عملیات روانی تخصصی رهایی گروگان، گروگانها آزاد و فرد شرور که از مخفیگاه خود به سمت مامورین تیراندازی میکرد، هلاکت رسید.
فرمانده انتظامی شهرستان هرسین به اراذل و اوباش و افراد شرور هشدار داد که هرگونه شرارت با اقدام قاطعانه و مقتدارانه پلیس مواجه خواهد شد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه