logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در راستای تحقق شعار سال؛

توسعه اشتغال دانش بنیان در بخش تجارت مرزیِ سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفت

توسعه اشتغال دانش بنیان در بخش تجارت مرزیِ سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفت
مجتبی شجاعی، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به شعار سال، توسعه اشتغال دانش بنیان در بخش تجارت مرزیِ استان در دستور کار قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سیستان و بلوچستان یکی از مهمترین استان های مرزی کشور که با دو کشور افغانستان و پاکستان که در شرق کشور قرار دارند همسایه می باشد، این استان از جنوب از طریق بندر چابهار به آبهای آزاد متصل است که این موضوع موقعیت استراتژیک و اقتصادی مهمی را برای کشور فراهم ساخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

گسترش تجارت مرزی از طریق مرزهای خاکی با همسایگان و افزایش صادرات و ارتباط با کشور های شرق آسیا از طریق آبهای آزاد وابستگی اقتصادی کشور به فروش نفت را می تواند کاهش دهد، و شرایط اقتصادی پایدارتری را برای کشور فراهم سازد، از این رو توجه به شعار سال و منویات مقام معظم رهبری از سوی مسئولین جهش اقتصادی عظیمی را رقم خواهد زد.

مرز میرجاوه مهمترین و قدیمی ترین مرزهای رسمی کشور

,
,
, مرز میرجاوه مهمترین و قدیمی ترین مرزهای رسمی کشور, مرز میرجاوه مهمترین و قدیمی ترین مرزهای رسمی کشور,

درهمین رابطه مجتبی شجاعی، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان به خبرنگار ما گفت: استاندار استان حرکت در جهت تحقق شعار سال را در دستور کارمجموعه استانداری قرار داده تا بتوانیم از همه ظرفیت های اقتصادی در رابطه با افزایش حجم ایجاد اشتغال و دانش بنیان بودن اقتصاد تجاری درمرزهای استان بهره ببریم.

وی با اشاره به این مطلب که مرز میرجاوه از مهمترین و قدیمی ترین مرزهای رسمی استان و کشور است، افزود: از لحاظ استعداد عملیات تجارت مرزی، شهرستان میرجاوه با دارا بودن راه آهن، گمرک، پایانه مرزی،بازارچه مرزی، پایانه مسافری و منطقه ویژه اقتصادی از موقعیت بسیار خوبی در بین مرزهای کشور برخوردار است، که در سال گذشته توانسته ۶۳۰میلیون دلار صادرات، ۷۵ میلیون دلار واردات را با بیش از ۷۵ هزار تردد کامیونی انجام دهد، و نسبت به سال ۹۹ رشد خوبی را نشان داده است.

مدیرکل دفترهماهنگی امور اقتصادی استانداری استان،گفت: دولت به دنبال این است که در توسعه عملیات اقتصادی کشور نقش پررنگتری نسبت به سابق داشته باشد و مرزنشینان بتوانند از شرایط اقتصادی بهتری برخوردار شوند.


به گفته این مسئول، در حال حاضر در مرز میرجاوه تعامل بسیار خوبی در بین دستگاه های متولی برقرار است، که روند مبادلات مرزی را تسریع می بخشد، و این موضوع در بلند مدت اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

شجاعی بابیان این مطلب که بهبود شرایط معیشتی مردم مرزنشین در اولویت کاری معاونت اقتصادی استانداری قرار دارد، اضافه کرد: با توجه به شعار سال و تاکیدات استاندار تلاش خواهیم کرد بخش های دانش بنیان حضور گسترده تری در مبادلات تجاری مرزی داشته باشند، که بتوانیم علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار مرزی، معیشت مردم مرزنشین استان سیستان و بلوچستان را بهبود بخشیم.

انتهای پیام /

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه