اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

انتشار اولین عکس‌های یک فیلم پربازیگر

انتشار اولین عکس‌های یک فیلم پربازیگر
برای نخستین بار، چند عکس غیر رسمی از پشت صحنه فیلم سینمایی پر بازیگر «مرگ ماهی» روح‌الله حجازی که برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود، منتشر شد. «مرگ ماهی» روح‌الله حجازی این روزها در تهران در حال فیلمبرداری است و قرار است این فیلم برای نخستین بار در جشنواره فجر رونمایی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، نخستین عکس‌ها از «پشت صحنه»‌ی این فیلم به صورت غیر رسمی در فضای اینستاگرام و توسط عکاس و کارگردان آن منتشر شده اما هنوز هیچ عکسی از صحنه‌های اصلی یا فرعی «مرگ ماهی» منتشر نشده است.

این عکس‌ها، تصاویری از روح‌الله حجازی، محمود کلاری، نیکی کریمی، طناز طباطبایی، پانته‌آ بهرام، بابک کریمی، مروارید کاشیان، بهرنگ علوی و... را در پشت صحنه‌ی «مرگ ماهی» ثبت کرده است.

چندی قبل، محمد احسانی (معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی) از پشت صحنه‌ی این فیلم دیدن کرده و فضای «مرگ ماهی» را متفاوت‌تر از آثار قبلی روح‌اله حجازی دانسته بود.
احسانی همچنین طرح دغدغه‌های اقشار متوسط به بالا که بدلیل اقتضائات و اشتغالات دنیای مدرن، قدری از ریشه‌ها و اصالت‌ها دور شده‌اند و نهایتا راهکار رسیدن به آرامش پایدار را در رجوع به اصل را موضوعی قابل اعتنا دانست که در «مرگ ماهی» به آن پرداخته می‌شود.
بر اساس این گزارش، نیکی کریمی، علی مصفا، طناز طباطبایی، بابک حمیدیان، ریما رامین‌فر، بابک کریمی، بهرنگ علوی، حسام محمودی، مروارید کاشیان و با هنرمندی پانته‌آ بهرام و با حضور مهناز افشار بازیگران بزرگسال «مَرگِ ماهی» را تشکیل می‌دهند.
همچنین کیمیا مرادیان، ملیکا پارسا و حسام رحیمی‌منش مجموعه بازیگران خردسال این فیلم سینمایی هستند.

به گزارش ایسنا، «مَرگِ ماهی» چهارمین فیلم سینمایی و آخرین بخش از سه گانه‌ی حجازی است که گفته می‌شود تفاوت زیادی با دو قسمت قبل دارد. حجازی درباره این فیلم می‌گوید که اگرچه سه فیلم قبلی‌اش را دوست دارد اما «مَرگِ ماهی» اثری متفاوت در کارنامه‌ی کاری او محسوب می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «همیشه فکر می‌کردم ماهی‌ها موقع مردن، وقتی لب می‌زنن، یه چیزی می‌خوان بگن که من اونو نمی‌شنوم...».

بر اساس این گزارش، عوامل اصلی تولید «مَرگِ ماهی» عبارتند از: نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان: سیدروح‌الله حجازی، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، مدیر صدابرداری: وحید مقدسی، طراح چهره‌پردازی: مهرداد میرکیانی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح لباس: گلناز گلشن، تدوین: هایده صفی‌یاری و سپیده عبدالوهاب، صداگذاری و میکس: امیرحسین قاسمی، دستیار تهیه‌کننده: هادی علیمحمدی، دستیار اول و برنامه‌ریز: علی افشین‌راد، سرمایه‌گذاران: بانک پاسارگاد، شرکت پارس آرین و سیدروح‌الله حجازی.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه