logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

سرپرست اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه:

آمار گردشگران نوروزی در استان کرمانشاه از مرز ۲ میلیون نفر گذشت

آمار گردشگران نوروزی در استان کرمانشاه از مرز ۲ میلیون نفر گذشت
جبار گوهری گفت: در بازه زمانی بیست و هشتم اسفند تا 12 فروردین ماه بیش از دو میلیون نفر از مجموعه های توریستی استان کرمانشاه بازدید کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبار گوهری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: از بیست و هشتم اسفند تا 12 فروردین ماه مجموعاً 246 هزار و 346 مسافر نوروزی در اقامتگاه های رسمی استان کرمانشاه شامل هتل آپارتمانها، مهمان پذیرها، واحدهای بوم گردی، خانه مسافرها، مدارس، هتل ها، سالن های ورزشی، خوابگاههای دانشجویی و... اسکان داشته اند.

سرپرست اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه گفت: در همین بازه زمانی بیش از دو میلیون نفر از مجموعه های تاریخی طبیعی استان بازدید کرده اند.

وی گفت: بیشترین بازدیدها به ترتیب از مجموعه فرهنگی تاریخی طاقبستان، بیستون، غار قوری قلعه، تکیه بیگلربیگی و معاون الملک و معبد آناهیتا صورت گرفته است.

گوهری با اشاره به حضور گردشگران و رونق بازار تصریح کرد: در مجموعه های تاریخی استان و همچنین ورودی اکثر شهرستانها نمایشگاه دستی و سوغات کرمانشاه برپا شده است.

وی در ادامه از انجام 897 مورد بازدید نظارتی توسط بازرسان از مراکز پذیرایی بین راهی، دفاتر خدمات مسافرتی و رستورانها خبر داد و افزود: بر اساس این بازدیدها 77 مورد تشویق، 125 مورد تذکر و 3 مورد تعلیق داشتیم و 54 مورد اخطار کتبی صادر شده است.

گوهری خاطرنشان کرد: ظرفیت واحدهای اقامتی در استان کرمانشاه از روز بیست و نهم اسفند تکمیل شد، بر همین مبنا  و با وجود اعلام ممنوعیت به کارگیری مدارس برای اقامت مسافران طی روزهای نخست، شمار فراوانی از مهمانان نوروزی در مدارس، خانه های مسافر و خوابگاه های دولتی اسکان داده شدند.

سرپرست اداره‌‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه با اشاره به استقبال مسافران نوروزی از استان کرمانشاه، گفت: بر اساس بلیط فروشی های انجام شده در این بازه زمانی 2 میلیون و چهارصد و هفت هزار و 563 مورد بازدید از محوطه های تاریخی توریستی استان به عمل آمده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه