logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تصمیمی برای تغییر دامنه نوسان بورس گرفته نشده است

تصمیمی برای تغییر دامنه نوسان بورس گرفته نشده است
مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: گرچه پیشنهاد تغییر دامنه نوسان تا ۱۰ درصد ارائه شده، اما هنوز تصمیمی برای تغییر دامنه گرفته نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمهدی پارچینی در گفت‌وگویی در مورد تغییر دامنه نوسان نمادها در بورس گفت:‌این مسأله به صورت پیشنهاد توسط بدنه کارشناسی سازمان بورس تهیه شده که باید در هیأت مدیره سازمان بورس مطرح شود، اما هنوز جلسه هیأت مدیره سازمان برگزار نشده و پیشنهاد هم مطرح نشده است.

وی افزود: پیشنهاد این است که دامنه نوسان نمادها تا سقف ۱۰ درصد افزایش یابد، البته افزایش دامنه نوسان به صورت فصلی و متقارن به علاوه منهای یک درصد در هر فصل اضافه شود تا در نهایت به سقف ۱۰ درصد روزانه برسد.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت:‌ این اختیار هیأت مدیره سازمان بورس است که چه چیزی را تصویب کند، شاید شرایط بازار بگونه‌ای دیگر باشد، اما پیشنهاد شده است پیشنهاد تغییر دامنه نوسان نمادها در بازارهای اصلی بورس و فرابورس اجرا شود.

پارچینی در مورد اینکه جلسه هیأت مدیره چه زمانی برگزار می‌شود، گفت:‌بستگی به تصمیم خود هیأت مدیره دارد، اما هنوز جلسه‌ای برگزار نشده و تصمیمی برای تغییر دامنه نوسان گرفته نشده است.

وی در مورد اینکه آیا رشد بازار سرمایه در سال جدید به خاطر این پیشنهاد بوده است گفت: بازار از متغیرهای کلان اقتصادی و شرایط سیاسی و شرایط اقتصاد مؤثر است این پیشنهاد در سال قبل هم مطرح بود اما هنوز تصویب نشده است و در اختیار هیأت مدیره سازمان بورس است که در مورد تغیر دامنه نوسان چه تصمیمی بگیرد.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس در مورد اینکه آیا حجم مبنا هم تغییر می‌کند، گفت: حجم مبنا طبق فرمول قبلی است و تغییری نمی‌کند و فرمول قبلی هم بر روی سایت سازمان بورس وجود دارد که سقف و کف ریالی آن با یک ضریب ۸ از ۱۰ هزار به دست می‌آید که اگر عدد حجم مبنا پایین‌تر از این کف باشد، در نهایت کف ریالی محسوب می‌شود و اگر بالاتر باشد سقف ریالی ۸ ده‌هزارم محاسبه می‌شود و اگر بین این دو محدوده باشد خود عددی که به دست آمده است محاسبه می‌شود.

در حال حاضر دامنه نوسان روزانه نمادهای در بورس و فرابورس بعلاوه منهای ۵ درصد است،‌ در مورد نمادهایی که بعد از مجمع بازگشایی می‌شوند،‌ فقط در روز بازگشایی بدون دامنه نوسان است.

انتهای پیام/
منبع: فارس

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه