اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد استان خبر داد؛

حمایت ۴۰ هزار حامی از ایتام لرستان

حمایت ۴۰ هزار حامی از ایتام لرستان
طائف با بیان اینکه ۴۰ هزار حامی از ایتام لرستان حمایت می کنند گفت: سرانه هزار کودک یتیم کمتر از ۱۰۰ هزار تومان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید طائف در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: در استان لرستان ۱۱ هزار و ۶۰۰ یتیم تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که این تعداد ایتام توسط حدود ۴۰ هزار حامی حمایت می شوند و برخی از حامیان به صورت مناسبتی فعالیت دارند ولی تلاش می شود تا این حامیان حفظ شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: سرانه کمک به ایتام در کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است اما این سرانه در استان لرستان کمتر از ۶۳۱ هزار تومان در سال است ولی از این تعداد سرانه هزار کودک یتیم در استان کمتر از ۱۰۰ هزار تومان است.

,

معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد لرستان تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان، طرح اکرام ایتام نیز در همه شهرهای استان برگزار می شود و حامیان در این ماه، ایتام زیادی را تحت پوشش قرار می دهند.

,

طائف با اشاره به اقدامات کمیته امداد در ماه رمضان، گفت: در این ماه قرار است که ۷۰ هزار بسته مواد غذایی تهیه و در بین خانوارهای نیازمند توزیع شود.

,

وی بیان کرد: از دیگر اقداماتی که در این ماه انجام می شود، طبخ غذای گرم است که امسال قرار است دو هزار پرس غذای گرم با همکاری مراکز نیکوکاری طبخ و در بین نیازمندان توزیع شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه