logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر ورزش و جوانان در بازدید از شهرستان چهارباغ:

۱۰۳ میلیارد تومان در سفر هیات دولت به بخش ورزش البرز تصویب می شود

۱۰۳ میلیارد تومان در سفر هیات دولت به بخش ورزش البرز تصویب می شود
حمید سجادی: مقرر شده که ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های ورزشی استان البرز در سفر هیات دولت تصویب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، وزیر ورزش و جوانان همزمان با ورود رئیس جمهور به استان البرز گفت: مقرر شده که ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های ورزشی استان البرز در سفر هیات دولت تصویب شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
 
,
حمید سجادی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد صنعتی در شهرستان چهار باغ در گفت وگو با خبرنگاران افزود: این اعتبار برای توسعه چمن های مصنوعی، تکمیل سالن های ورزشی سرپوشیده و ترمیم و مرمت فضاهای ورزشی که از قبل نیاز به ترمیم داشته اند اختصاص می یابد.
,
 
,
وی با اشاره به اینکه البرز در بخش ورزش همواره پشتیبان کشور بوده اظهار کرد: مصوبات ارزشمندی در حوزه جوانان و ورزش برای استان در سفر دولت قرار است داشته باشیم. 
,
 
,
وی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اشاره کرد و گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص حمایت و توسعه از دانش بنیان ها و تولید واحدهایی مانند واحدی که امروز از آن بازدید کرده و توانسته یک هزار فرصت شغلی ایجاد کنند قابل تقدیر هستند. 
,
 
,
سجادی ادامه داد: حمایت و تسهیل در فرآیند فعالیت چنین واحدهایی  سوی دولت می تواند نوید بخش اشتغال آفرینی بیشتری باشد. 
,
 
,
وی تصریح کرد: این امیدواری وجود دارد که بخش خصوصی  همچنان در بخش هایی از جمله صنعت پیشرو باشند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه