اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس دامپزشکی شهرستان لنده:

خوب و بد مرغ‌های منجمد؛ مردم مراقب باشند

خوب و بد مرغ‌های منجمد؛ مردم مراقب باشند
محمدی با تاکید بر مراقبت‌های بهداشتی در خرید مرغ منجمد گفت: دستور مصرف مرغ منجمد به این شکل است که بعد از خروج از فریزر باید به صورت صحیح یخ‌‌زدایی تا آسیبی به کیفیت گوشت نرسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین محمدی در گفت و گو با خبرنگار صبح زاگرس در خصوص استفاده از مرغ های منجمد در سطح بازار گفت: اداره دامپزشکی شهرستان لنده بر خود لازم دیده در جهت ترویج فرهنگ غذای سالم و رعایت حقوق مصرف کنندگان با توجه به فراگیر شدن توزیع مرغهای تنظیم بازاری در سطح بازار نسبت به کیفیت و طریقه صحیح مصرف این مرغها نکات بهداشتی کوتاهی را رعایت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده گفت: در ابتدا لازم به توضیح است که به اطلاع همشهریان عزیز برسانیم مرغهای منجمد بسته بندی شده تولید داخل یا وارداتی تحت نظارت سازمان دامپزشکی سالمترین و بهداشتی ترین شکل عرضه مرغ در سطح بازار می‌باشد و حتی کیفیتی به مراتب بالاتر از مرغ کشتار روز دارند البته به شرط رعایت شیوه درست خریداری، نگهداری و مصرف که در ادامه بصورت مختصر توضیح داده می شود.

,

وی تاکیدکرد: مرغ منجمد حتما در بسته بندی های مجاز و تاریخ دار و از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه گردد بافت مرغ منجمد نباید نرم باشد و باید مثل سنگ سفت و سخت باشد و ظاهری کاملاً طبیعی و عاری از خونابه یخ زده داشته باشد و پس از خرید بلافاصله باید به همین شکل بسته بندی  تا موقع مصرف در فریزر نگهداری شود.
محمدی گفت: مرغ منجمد را در دمای ۱۴- تا ۱۸- درجه فریزر میتوان به مدت شش تا دوازده ماه نگهداری کرد(بهترین زمان مصرف شش تا نه ماه است.
وی در ادامه تاکیدکرد:دستور مصرف مرغ منجمد به این شکل است که بعد از خروج از فریزر باید به طریق صحیح یخ زدایی شود تا آسیبی به کیفیت گوشت نرسد و به هیچ وجه نباید پس از یخ زدایی دوباره فریز و یخ زدایی شود.

,
,
,

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده گفت:متاسفانه برخی از خانوارها از روی ناآگاهی بعد از خرید مرغهای منجمد آنها را به روش استفاده از  آب جوش یا گرم یخ زدایی می کنند و سپس قطعه قطعه می کنند و در بسته بندی جدید به فریزر منتقل می کنند که کاری اشتباه است چون هم روش یخ زدایی کاملاً اشتباه است و هم فریز کردن دوباره آنها کاملاً اشتباه است و در واقع گوشت مرغی که به خاطر ارزش غذایی پروتئینی و ویتامینی آن حایز اهمیت است کاملاً تهی از ارزش غذایی می گردد و طبخ آن هم قطعاً مزه ترد و خوبی را درپی نخواهد داشت.
وی درادامه تاکیدکرد: روشهای صحیح یخ زدایی و مصرف به سه شکل زیر باید باشد که روش اول و سریع روش یخ زدایی با استفاده از مایکروفر یا مایکروویو است که گزینه دیفراست(یخ زدایی) را بمدت چند دقیقه تنظیم کنیم تا سطح بیرون و داخل بافت گوشت به نحو یکسانی توسط حرارت یا امواج دستگاه یخ زدایی گردد.

,
,

وی گفت: در روش دوم که راحتتر است و به دستگاه خاصی هم نیاز ندارد و فقط به برنامه ریزی خانوارها بستگی دارد بدینگونه است که باید ۲۴ ساعت قبل از مصرف مرغ منجمد را در دمای یخچال(صفر تا هشت درجه) بگذاریم تا به آرامی دیفراست (یخ زدایی) شود و حداکثر تا دو روز و نهایت سه روز در دمای یخچال قابلیت نگهداری و مصرف را دارا میباشد. دقت داشته باشیم که گوشت منجمد را فقط یکبار دیفراست کنیم در غیر اینصورت به بافت گوشت آسیب جدی وارد می شود و ارزش تغذیه ای(اسیدهای آمینه و ویتامین ها) گوشت بشدت پایین می آید بعلاوه اینکه خطر فساد گوشت هم بیشتر خواهد شد‌.

,

دکتر محمدی گفت: در روش سوم بدینگونه است که مرغ منجمد را بدون باز کردن بسته بندی در آب سرد گذاشته و هر نیم ساعت آب سرد تعویض گردد تا به مرور بافت مرغ نرم گردد و آسیب کمتری به آن وارد شود.

,

وی در ادامه تاکیدکرد:  نکته حائز اهمیت دیگر بحث قیمتی است که قیمت مرغ منجمد در بازار پایین تر است و همین تفاوت قیمتی باعث باز شدن پای افراد سودجو و متخلف به این مقوله می شود بدینگونه که این افراد مرغ منجمد را با قیمت پایین تر خریداری و خود اقدام به دیفراست (یخ زدایی) مرغ می کنند و آن را با عنوان کشتار روز قطعه بندی شده یا طبخ شده رستورانی، با قیمت گزافتر به مردم می فروشند و از این طریق سود هنگفتی به جیب می زنند‌ و ضروری است ارگانهای توزیع کننده و ناظر نسبت به توزیع مرغهای منجمد حساسیت بیشتری از خود نشان دهند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده در پایان از شهروندان عزیز خواهشمندیم هر گونه تخلف بهداشتی در خصوص فرآورده های خام دامی در سطح بازار را در اسرع وقت به اداره دامپزشکی شهرستان یا سامانه ۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه