logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون وزیر ارتباطات:

زیرساخت پنجره واحد برای ارائه خدمات الکترونیکی آماده است

زیرساخت پنجره واحد برای ارائه خدمات الکترونیکی آماده است
معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزیر ارتباطات از آماده شدن زیرساخت‌های لازم برای پنجره واحد خدمات الکترونیکی و تسهیل شرایط صدور مجوزها خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت ارتباطات، رضا باقری اصل با اشاره به اجرای تبصره ۴ قانون اصلاح قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی، گفت: مقرر شده تا دستگاه‌ها نسبت به ایجاد زیرساخت پنجره واحد و تسهیل شرایط صدور مجوزها برای ارائه خدمات الکترونیکی به کسب و کارها در درگاه ملی صدور مجوزهای کشور، اقدام کنند.

وی به اقدامات انجام شده توسط وزارت ارتباطات در این حوزه اشاره کرد و افزود: وزارت ارتباطات با تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله سامانه، پهنای باند مورد نیاز، مرکز داده و سایر نیازمندی‌ها، بستر اجرای مصوبات هیئت مقررات زدایی را فراهم کرده است و در فاز نخست تمام استعلام‌های الکترونیکی ارائه شده توسط دستگاه‌های اجرایی در مرکز ملی تبادل اطلاعات برای درگاه ملی مجوزهای کشور، قابل ارائه و بهره برداری شده است.

به گفته باقری اصل، فاز بعدی این برنامه بر اساس درخواست هیئت مقررات زدایی، ایجاد سرویس‌های مورد نیاز برای تسهیل و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار دستگاه‌های اجرایی و الکترونیکی شدن کلیه مدارک و استعلامات و نیز اعلامی شدن بسیاری از مجوزها است که آمادگی آن هم اکنون وجود دارد.

معاون وزیر ارتباطات و دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات به گزارش وزیر اقتصاد در مجلس اشاره کرد و گفت: مجلس شاهد گزارش وزیر اقتصاد در اجرای قانون مربوط به تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار بوده است. این قانون نقش اساسی در تحقق دستور مقام معظم رهبری مبنی بر شعار «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» دارد. در این جلسه وزیر اقتصاد از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ایجاد زیرساخت‌ها و الکترونیکی کردن تبادلات بین دستگاه‌ها در پنجره واحد تشکر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه