logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرکل هواشناسی استان:

وزش باد و خیزش گرد و غبار پدیده غالب در چهارمحال‌وبختیاری/ شهروندان از پارک خودرو زیر درختان پرهیز کنند

وزش باد و خیزش گرد و غبار پدیده غالب در چهارمحال‌وبختیاری/ شهروندان از پارک خودرو زیر درختان پرهیز کنند
مهران چراغ‌پور گفت: برای امروز بعدازظهر وزش نسبتا شدید باد پیش‌بینی که موجب خیزش گرد و خاک و انتقال گرد و غبار به استان ‌می‌شود و شهروندان از پارک ماشین در زیر درختان و تابلوهای تبلیغاتی خودداری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهران چراغ‌پور مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: برای امروز بعدازظهر وزش نسبتا شدید باد را برای استان خواهیم داشت که موجب خیزش گرد و خاک و انتقال گرد و غبار به استان ‌می‌شود.
چراغ‌پور تصریح کرد: برای صبح امروز گزارش بارش‌های رگباری برای ایستگاه کوهرنگ به ثبت رسید و این شرایط در بعدازظهرها در اکثر نواحی به‌ویژه نیمه شمالی و شمال غرب استان، شهرستان کوهرنگ تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: طی روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه هم وزش باد با سرعت کم‌تر خواهیم داشت، ولی وزش نسبتا شدید باد که می‌تواند موجب خیز گرد و خاک شود.
وی افزود: امروز بعدازظهر باتوجه به اینکه وزش نسبتا شدید تا شدید باد را داریم می‌تواند برای ساختمان‌های نیمه‌کاره و ساختمان‌هایی که ساتحکام مناسبی نداشته باشند خطرآفرین باشد و توصیه می‌شود تمهیدات لازم در این زمینه به‌عمل آید همچنین شهروندان از پارک ماشین در زیر درختان و تابلوهای تبلیغاتی خودداری کنند.
چراغ‌پور تاکید کرد: با توجه به انتقال گرد و غبار و کاهش دید و کاهش کیفیت هوا سالمندان، بیماران و کودکان از خروج بی‌مورد از منزل خودداری کنند.
وی ادامه داد: همچنین از نظر دمایی تغییرات قابل ملاحظه‌ای را نخواهیم داشت، صبح امروز شاهد افزایش دما بودیم و شهرکرد با کمینه دمای 6 درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین ایستگاه استان بوده و در 24 ساعت گذشته لردگان با بیشینه دمای 28 درجه سانتی‌گراد به‌عنوان گرم‌ترین ایستگاه به ثبت رسیده است.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه