logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر نخستین ملی صنعت ساختمان استان مطرح کرد؛

تغییر کاربری، آفت مهاجرت به مازندران

تغییر کاربری، آفت مهاجرت به مازندران
بهرام شعبانی با بیان مشکلات مهاجرت در مازندران، گفت: تغییر اساسی در فرهنگ و اقلیم ایجاد می شود، تغییر کاربری در اراضی کشاورزی و نابودی پوشش های جنگلی از تبعات ورود به مهاجرت ها به ایت استان است که در نتیجه فروش زمین ها برای کشاورزان شغل کاذب ایجاد می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ بهرام شعبانی، دبیر نخستین همایش ملی صنعت ساختمان که در اردیبهشت ماه به میزبانی استان مازندران برگزار خواهد شد صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به محوریت این همایش اظهار کرد: بهره گیری از تجارب معماری بومی مازندران، شناخت الگوهای پایداری در معماری و شهرسازی، جغرافیا در صنعت ساختمان و حفاظت از محیط زیست از اهداف این جشنواره است.

وی با بیان افزایش مهاجرت به مازندران، عنوان کرد: کمبود اب در شهرهای کویری، افزایش خرید در شهرهای شمالی و بازار کار در مازندران از عوامل تاثیرگذار در مهاجرت است که به گفته یکی از مدیران کل روستاهای ۷۰ خانواری به ۴۰۰ خانوار رسیده است.

دبیر نخستین همایش ملی صنعت ساختمان ادامه داد: رشد نقطه ای معاملات کشور در پاییز 1400 نسبت به سال قبل دو برابر افزایش داشته است در شرایطی که تهران در کمترین حجم معاملات را داشته است.

وی از دلایل ایجاد مهاجرت به مازندران اشاره کرد و افزود: افزایش تعامل ساکنین شهرهای بزرگ به علت محیط سبز این استان ، الودگی و تراکم جمعیت در شهرهای بزرگ، تسهیل رفت و امد به دلیل ازادراههای که ساخته می شود و اینکه بخاطر شیوع کرونا در دو سال گذشته و شرایط ویژه محدودیت سفر خانه دوم به شکل خرید و یا اجاره در شرایط قرنطینه و دورکاری زمینه سازی برای سکونت در  شمال را زیاد کرده و محرک دیگر سرمایه گذارها با توجه تورم ایجاد شده و چشم اندازی برای اینده  زمینه ساز ویلاسازی شده که در نگاه اول خوب است، اما افت آن تغییر کاربری خواهد بود.

 شعبانی با بیان مشکلات مهاجرت در مازندران، خاطرنشان کرد: تغییر اساسی در فرهنگ و اقلیم ایجاد می شود، تغییر کاربری در اراضی کشاورزی و نابودی پوشش های جنگلی از تبعات ورود به مهاجرت ها به ایت استان است که در نتیجه فروش زمین ها برای کشاورزان شغل کاذب ایجاد می کند.

وی از شکل گیری این همایش را بررسی مشکلات و رفع آن عنوان کرد و ادامه داد: مسئولان، انبوه سازان، سرمایه گذارها در مکانی جمع می شوند و راجع به این موضوع صحبت می کنند، این اتفاق باید به درستی شکل بگیرد تا نسل های بعدی بتوانند از این جنگل، آب و طبیعت استفاده کنند.

شعبانی از راه اندازی دبیرخانه دائمی در مازندران خبر داد و اظهار کرد: دبیرخانه دائمی دارد، پرفسور محمودگلاب چی سخنران هستند، همایش مدرس محور است و بهره گیری از تجارب محوریت این همایش خواهد بود که به ۱۱ مورد جایزه هم داده خواهد شد.

وی الگوهای پایدار در معماری شهرسازی را از اهداف این همایش خواند و خاطرنشان کرد: معماری ما نیاز به انسجام دارد، در برخی شهرهای بزرگ ، قبل از اجرای پروژه نما در شورای نما تصویب می شود.

دبیر نخستین همایش ملی صنعت ساختمان تصریح کرد: بررسی کردیم، از استانهای اصفهان، مشهد و خوزستان، بیشترین سرمایه گذار را داشتیم، ما در این همایش از سرمایه گذارها هم دعوت کردیم؛ چرا که ورود ان ها تبعات دارد و باید بتوانیم این موضوع را هدفمند کنیم.

وی با تاکید اینکه در این همایش دو موضوع مطرح خواهد شد، بیان کرد:موضوع اول مشکلاتی که وجود دارد است  و مشکلاترا بطور کامل بیان خواهد شد و دومین موضوع رسالت این همایش مسائل را باید ریشه ای حل کنیم و این همایش ریشه ای مشکلات را مورد بررسی قرار خواهد داد.

 لازم به ذکر است که این همایش قراراست در اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی استان مازندران و باحضور مسئولین کشوری و استانی و تعداد کثیری از معماران و مهندسین برگزار می گردد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه